Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs Friidrottsförbunds nyheter


Klicka på texten och du kommer till deras hemsida:

Göteborgs Friidrottsförbund

Under hösten genomförs två Tränarträffar i Friidrottens Hus, den 3 oktober och 11 oktober. Observera att det är obligatorisk närvaro på en av träffarna för samtliga tränare som bedriver och kommer bedriva verksamhet i Friidrottens Hus 2017/2018.
 
Göteborgs Friidrottsförbund söker projektledaransvarig med huvudansvar för tävlingarna under Göteborgsvarvetveckan, samt produktansvar för övriga lopp som Göteborgsvarvet arrangerar under året. Tillträde under hösten 2017.
 
Nu är flera inbjudningar klar till hösten utbildningar och läger i UC Väst.
 
Kevin Fankl, Samuel Wiik och Vilmer Elovsson tog alla medaljer på Mångkamps-SM i Linköping den gångna helgen.
 
Göteborg stod återigen för en fantastisk laginsats där alla stöttade varandra till massvis med nya personliga rekord och en rolig helg i övrigt.
 
På lördag morgon åker två bussar fyllda med 114 st aktiva i 13-14 års åldern till Götalandsmästerskapen i Uddevalla för att tillsammans försvara fjolårets Göteborgsseger på Öland!
 
Vi vill höra vad du tycker om Friidrottens Hus och hur du skulle vilja att arenan utvecklas. Besvara enkäten nedan och gör din röst hörd.
 
Sverige vann återigen båda seniorkamperna på Stockhoms Stadion och damerna vann med 55 poäng vilket också är den största segermarginalen genom tiderna, 232.5 mot 177.5 poäng. Herrarna vann med 216-187.
 
Finnkampen avgörs återigen på Stockolms Stadion och Göteborgsklubbarna tillsammans skickar 21 aktiva till landskampen som vi önskar lycka till!
 
Fredag och lördag den 13-14 oktober är det dags för årets höstdialog. Styrelsen i Göteborgs Friidrottsförbund bjuder in Ordförande + 2 st styrelseledamöter i respektive arenaförening. Anmäl senast måndag den 9 oktober.
 
Den 9 september arrangeras den femte upplagan av Göteborgs Jubileumslopp. I år gynnar prisbordet västsvenska löpare och det lär bli ett lopp med mycket bra konkurrens i medvinden från det Västsvenska löparundret.
 
Friidrottens Hus är stängt för underhåll från 11 september till 1 oktober.
 
Västidrotten mot världstoppen - En föreläsningsserie för tränare och aktiva som strävar mot ännu bättre idrottsprestationer
 

För en jämställd idrott

(2017-08-29 09:19)
Svenska idrottsmän får varje år 2,9 miljarder kr mer än sina kvinnliga kollegor. Stadium tillsammans med några av landets bästa idrottsstjärnor vill ändra detta. Khaddi Sagnia är en idrottare som är med i uppropet.
 
Göteborgsvarvet är ett av världens största långlopp och ett starkt varumärke, målsättningen är att evenemanget ska ha en fortsatt stark position även i framtiden.
 
GFIF
 
 
Clubintersport_500
Stöd föreningen för varje inköp du gör på Intersport. För mer info klicka här
 Intersport
 adidas
 
JUSTNU
 
                                   blomsterlandet_logo

 

 

Postadress:
IFK Göteborg - Friidrott
Friidrottens hus, Friidrottenhus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46 31-384 01 40
E-post: This is a mailto link