Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs Friidrottsförbunds nyheter


Klicka på texten och du kommer till deras hemsida:

Göteborgs Friidrottsförbund

Friidrott för fler

(2018-02-20 13:28)
Friidrott för fler är ett digitalt häfte som ska vara ett hjälpmedel för föreningar som vill bredda sin rekrytering och inkludera fler tonåringar och vuxna i sin verksamhet.
 
Göteborgarna stod för en stor andel av medaljskörden i Gävle och de mest framstående prestationerna kan ni läsa om genom att klicka vidare.
 
Den 28 februari börjar en kostnadsfri föreläsningsserie i två delar för tränare och aktiva som strävar mot ännu bättre idrottsprestationer.
 
Mångkamps SM och HäcXksan gick av stapeln i helgen och göteborgarna visade fin form.
 
Göteborg Friidrott bjuder in till Föreningsdialog den 28 februari, sista anmälningsdag måndag 26 februari. Anmälningslänk finns i nyheten.
 
Sverige vann med god marginal både herrarnas och damernas lagtävling och våra göteborgare skötte sig utmärkt i Uppsala med fantastiska insatser av Khaddi Sagnia på häcken och Melker Svärd Jacobsson i stavhoppet.
 
SM-tävlingarna börjar närma sig och våra aktiva börjar att visa form. Förutom Nordenkampen, Uppsala, så kommer även HäcXkan, Göteborg, och mångkamps SM, Norrköping, avgöras i helgen. Det blir en fullspäckad friidrottshelg med många spännande starter!
 
I helgen arrangeras resultattävlingen HäcXksan. Häckgrenarna i varje åldersklass står i centrum. Det kommer även tävlas i kortare slätlopp samt teknikgrenar. Tidsprogram finns i nyheten.
 
Göteborgs Friidrottsförbund söker en anläggningsansvarig för Friidrottens Hus med tillträde under våren 2018.
 
I helgen gick Göteborg Inomhus av stapeln. Många visade färg inför Nordenkampen som stundar till helgen där göteborgarna står för flertal av starterna. Intressanta resultat gjordes även på Raka språket i Stockholm och på RM i vinterkast i Växjö.
 
Träningspers? Tävling? Rehab? Som friidrottare kanske du inte springer Göteborgsvarvet i vår men i samband med Uppvarvningen, en digital insamling till förmån för Ung Cancer, så kan du bidra till en god sak och motivera andra med din träning.
 
I helgen arrangerar IK Vikingen sin årliga tävling, Göteborg Inomhus, i Friidrottens Hus. Det blir en intensiv helg med ca 1000 deltagare varav 2000 starter.
 
Många positiva besked från helgens tävlingar och kommande helg finns det chans till ännu fler styrkebesked i Friidrottens Hus då Göteborg Inomhus avgörs.
 
Sidan kommer innehålla lite kortare nyhetsnotiser och bilder med snabbare rapportering från tävlingar och händelser inom Göteborg Friidrott. Det blir också en mötesplats för alla där man kan samlas kring ett gemensamt ämne.
 
Den sjätte februari gör Andreas Kramer säsongsdebut i Dusseldorf. Per Skoog har tagit status på Andreas inför säsongen. Vad förväntar han sig? Vilka rekord satsar han på? Vad krävs för OS i Tokyo 2020? Se videointervju i artikeln.
 
GFIF
 
Clubintersport_500
Stöd föreningen för varje inköp du gör på Intersport. För mer info klicka här
 Intersport
 
 
 
 
    

 

 

Postadress:
IFK Göteborg - Friidrott
Friidrottens hus, Friidrottenhus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46 31-384 01 40
E-post: kansli@ifkgoteborgfriidrott.com