Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan är igång


På fredagens morgon fick vi den stora glädjen att ta emot 65 glada och förväntansfulla små och lite större barn då IFKs traditionsenliga friidrottsskola drog igång. De yngsta barnen är sju år och de äldsta har precis nått tonåren.

Våra duktiga ledare är själva aktiva i de äldre träningsgrupperna och innan alla barn fick gå till sin ledare presenterade sig var och en för samtliga på läktaren.

Första veckan har vi totalt sex grupper och varje grupp övar på två nya friidrottsgrenar varje dag. Bland annat stod de klurgia grenarna tresteg och häck på programmet. Efter förmiddagspasset kurrade magarna rejält och den varma lunchen åts med god aptit.

Efter lunch var det tid för lek och stafetter av olika slag och när klockan slog två sa vi hej då och trevlig helg till de allra flesta, men några barn fick vi behålla kvar på vårt friidrottsfritids, där vi fortsatte att trotsa regnstänken och höll till utomhus.

Klockan tre slog luckan upp till melliskiosken där vi bjöd på blåbärssoppa eller youghurt och riktigt goda mackor. Många barn tog och om och om.. och om.

Vi ses igen på måndag!

Uppdaterad: 16 JUN 2017 17:06
Skribent: Lisa Rogö
Epost: Adressen Gömd
GFIF
 
Clubintersport_500
Stöd föreningen för varje inköp du gör på Intersport. För mer info klicka här
 Intersport
 
 
 
 
    

 

 

Postadress:
IFK Göteborg - Friidrott
Friidrottens hus, Friidrottenhus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46 31-384 01 40
E-post: This is a mailto link