Hoppa till sidans innehåll

Ett fröjdefullt Adventsspel

2017-11-20 14:41
Advent tjuvstartade för oss friidrottare då Utby IK arrangerade Göteborgs Adventsspel i Friidrottens Hus. En tävling som samlade 650 barn och ungdomar mellan 10 och 17 år och där många av våra yngre aktiva gjorde tävlingsdebut.
  • Uppdaterad: 2017-11-22 14:00

Ansiktsuttrycken på våra debutanter visade en mix mellan stor nervositet och en glädje att få tävla. Ni ska vara stolta över era prestationer. Ni är modiga små människor!

I våra något äldre träningsgrupper fick vi ett tydligt besked på att höstens träning, tillsammans med att vi ätit och sovit gott, bidragit att ni vuxit och blivit lite större, snabbare och starkare, för ”persen” stod liksom som spön i backen.

Radmila beskriver helgen som en mycket bra första inomhustävling för 04-05 gänget där de bjöds på mycket glädje, energi och många PB.

Ida, som ansvarar för nybörjargruppen 03-97, skriver att vi fick vara med när en häftig tävlingsdebut som gav en bronspeng för Nicholas Thoong i P15 60 m. Han fick gå hem med pokal och ett minne för livet att dela med Oliver Taudien, Filip Johansson och Zoe Odell som visade fin form och tävlingsglädje.

Sixten är kort och gott nöjd och hade två aktiva till start i F17 200 m, där Ebba Magnusson och Kajsa Karila var peppade inför start. Mycket adrenalin och klapp på låren resulterade i en vacker dubbel för tjejerna.

Vi kunde även under helgen med stor glädje se att vår landslagsman Aron Ladestam och vår duktige släggkastare tillika omtyckte ledare, Filip Linnér gå runt och heja på våra yngre aktiva. Det betyder jättemycket för dem! Ni är ju deras förebilder! 

Skribent: Lisa Rogö
Epost: Adressen Gömd
GFIF
 
Clubintersport_500
Stöd föreningen för varje inköp du gör på Intersport. För mer info klicka här
 Intersport
 
 
 
 
    

 

 

Postadress:
IFK Göteborg - Friidrott
Friidrottens hus, Friidrottenhus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46 31-384 01 40
E-post: This is a mailto link