Hoppa till sidans innehåll

På gång i Running Team Tjejer

2015-05-12 21:05
IFK Running Team Tjejer har varit representerade på olika distanstävlingar under det senaste året.
  • Uppdaterad: 2017-01-10 16:25

Under ett halvår har vi nu tränat på grundträningen inför Göteborgsvarvet och med bara några veckor kvar till varvet så är vi i full gång med formtoppningen.

 

I vårt Running Team har vi bl.a. Karin Johansson som kommer att springa de 21 kilometrarna genom Göteborgs stad och med en säsong av träning genom vind och blåst så kommer hon att klara det galant.

 

I höstas var även IFK representerade på Lidingöloppet 30 km när den femtioende starten gick av stapeln. Då på plats för IFK hade vi Charlotte Åsenlund, Karin Larsen, Karin Johansson, Maria Cronsell, Johanna Osbeck, Malin Welin Kjellberg, Helen Eriksson, Petra Lundberg samt Björn Larsen.

 

I januari hade vi Charlotte Åsenlund och Johanna Osbeck från föreningen som sprang Sandsjöbacka Trail 34 kilometer genom vatten, lera och kyla men med ett glatt humör. Dock minskade ordväxlingen desto närmare målet man kom :)

 

För ett år sedan togs det ett beslut att springa Stockholm Marathon och representera IFK. Från en löpare så växte entusiasmen till fem stycken tjejer som skall genomföra maratonet genom Stockholms stad i slutet av maj.

Våra löpare som åker upp är, Karin Larsen, Charlotte Åsenlund, Malin Welin Kjellberg, Johanna Osbeck och Maria Cronsell.

 

Med ett härligt glatt gäng så har vi kunnat hålla motivationen uppe under vinterhalvåret och genom regn, rusk och snö så har vi sprungit och kämpat och peppat varandra.

 

Vill du vara med och springa i vårt Running Team?

Gå in under fliken löpargrupper.

Skribent: Johanna Osbeck
GFIF
 
Clubintersport_500
Stöd föreningen för varje inköp du gör på Intersport. För mer info klicka här
 Intersport
 
 
 
 
    

 

 

Postadress:
IFK Göteborg - Friidrott
Friidrottens hus, Friidrottenhus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46 31-384 01 40
E-post: This is a mailto link