Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
Medlems- och träningsavgifter

Satsa mot veteran-VM i Göteborg 2022!
2018-09-09 18:20
Nu är det klart att det blir Göteborg som står som arrangör för veteran-VM 2022. Alla som då är 35 år eller äldre har nu möjligheten att förbereda sig på bästa sätt för att själva vara med och tävla i den friidrottsgren som passar dem bäst.
Lördagen 8 september 2018 fick den svenska delegationen, som har kampanjat för att Göteborg ska få arrangera veteran-VM 2022, det glädjande beskedet att Göteborg vunnit och blivit uttagen som arrangör av mästerskapet.

Nu vill vi ge alla möjligheten att ta tillvara tillfället. Inte bara att kunna vara med på ett riktigt häftigt arrangemang, utan i god tid förbereda dig och ställa upp som deltagare där du kommer att utmanas av deltagare från andra delar världen och göra upp om titeln världsmästare. 

Men framförallt att du får vara med på en otroligt utvecklande och hälsofrämjande resa på vägen dit. Där du steg för steg utvecklar egenskaper och förmågor du aldrig trott kunnat vara möjligt. Dessutom med en föryngrande effekt

I samarbete med Top Coach Sweden erbjuder vi nu möjlighet att till subventionerad kostnad provträna ett tillfälle under professionell ledning för att du dels ska få känna på en unik träningsform som utmanar och utvecklar samtliga grundegenskaper. Men även att du får med dig verktyg att kunna jobba vidare med direkt efter passet som bl.a. utvecklar din löp- och hoppförmåga. 

Anmäl er till någon av de träningar vi erbjuder i Friidrottens Hus eller i Lindåshallen.

Nyhetsarkiv
 
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag