SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Götalandsmästerskapen Inomhus 14-15 mars 2020 / INSTÄLLT
2020-10-15 14:51

11/3-2020: GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN INOMHUS 2020 ÄR INSTÄLLT, LÄS MER HÄR >>


IFK Göteborg Friidrott och Götaland Friidrott hälsar alla varmt välkomna till Götalandsmästerskapen Inomhus i friidrott för 13- och 14-åringar. Tävlingen avgörs den 14-15 mars 2020 i Friidrottens Hus i Göteborg.


Tävlingsinformation

 • Inbjudan
 • Anmälan - Sista anmälningsdag: 4/3-2020.
  • Efteranmälan kan göras i mån av plats genom att lagledare för respektive distrikt kontaktar vårt kansli senast torsdagen den 12/3 via e-post med uppgift om klass, gren, namn, SB/PB (där det är tillgängligt). Från fredagen den 13/3 sker efteranmälan, i mån av plats, fram till tävlingsstart respektive dag vid Informationscentrum nedanför sekretariatet, dock senast 60 min (stav 90 min) innan grenstart. Obs! Det finns mycket begränsade möjligheter till fler deltagare i löpargrenar - efteranmälan är bara möjlig om det inte innebär fler heat för aktuell gren. För F13 längd finns det mycket begränsade möjligheter att ta emot fler anmälningar.
  • Distriktsstafetten | Laguppställningen till distriktsstafetten 8 x 200 m lämnas av respektive lagledare till sekretarietat dag 2 (blankett).
 • Startlista
 • PM - (notera ändringar från preliminärt PM: uppdaterad seedning för 200 m, förtydligande kring försöksheat med separat gruppstart för 800 m / 1000 m, samt vissa förtydliganden och kompletteringar, 10/3-20).
 • Tidsprogram -  Dag 1 och Dag 2 (notera att tiderna för löpning på lördagen har justerats från det preliminära programmet, 10/3-20)
 • Livesändningar - så livesänds Götalandsmästerskapen - läs mer här >>
 • Resultat


Övrig information

 • Boende & logi - IFK Göteborg Friidrott erbjuder övernattning i hotell och i skolsalar för tävlande och ledare i samband med Götalandsmästerskapen.
 • Mat och servering
 • Parkering
 • Kontakta oss via e-post eller på telefon 031-384 01 40

Svenska Friidrottsförbundets information om corona och dess påverkan på friidrotten
Svensk Friidrott har en samlingssida för informationen kring coronaviruset och dess påverkan på friidrotten. Svensk Friidrott följer, i likhet med Riksidrottsförbundet, de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten, Utrikesdepartementet och övriga instanser med ansvar för och kompetens på området. För riktlinjer och aktuell information se länk >>

Information från Göteborgs Friidrottsförbund (GFIF) ang. corona (covid-19)
Angående coronaviruset följer vi myndigheternas rekommendationer. För aktuell information se länk >>

Så livesänds Götalandsmästerskapen
I år kommer samtliga grenar under Götalandsmästerskapen livesändas på Solidsport. Under båda dagarna kommer ett produktionsteam göra en huvudsändning med fokus på löpgrenarna samtidigt som övriga grenar kommer fångas upp. Vill du följa en specifik gren? Lugn. Varje gren kommer även ha fast kamera som gör att du kan följa vilken gren du vill på nära håll. Med andra ord, alla grenar kommer gå att se live och i repris. Du som tittare har då möjlighet att köpa varje sändning styckvis för 59 kr eller köpa ett All Access som ger tillgång till under och efter själva mästerskapet.


Klicka på länken för mer info om hur du går tillväga:
https://solidsport.com/gotalandsmasterskapen/news/sa-livesands-gotalandsmasterskapen


Funktionärer


Götalandsregionens tävlingsbestämmelser >>


Välkomna till Göteborg och Götalandsmästerskapen Inomhus 2020!


IFK Göteborg Friidrott

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag