SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Kraftmätningen (kvaltävling) 6 juni, 2020
2021-05-12 13:13
På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet hälsar IFK Göteborg Friidrott er varmt välkomna till Kraftmätningen (kvaltävling). Detta är en lokal kvaltävling som avgörs på självaste nationaldagen, lördagen den 20 juni 2021, på Slottsskogsvallen i Göteborg.

 

Om Kraftmätningen

Kraftmätningen är en lagtävling för 15-åringar och är Svensk Friidrotts satsning på laganda för friidrottare i nedre tonåren. Kraftmätningen genomförs i två faser. Regionala kvaltävlingar avgörs i maj/juni, följt av en riksfinal i månadsskiftet augusti/september.

 

Lagsammansättning: Ett mixat lag består av 6-16 ungdomar födda 2006-2008, varav minst tre och högst åtta av respektive kön. Högst en pojke och en flicka får vara födda 2008.

Klasser: Mixklass med både flickor och pojkar, F15 samt P15.

Grenprogram: 800 m, 80 m häck, höjd, längd, kula och spjut.

Stafett: 6 x 200 m (3 pojkar + 3 flickor, endast mixade lag).

 

Tävlingsinformation

 • Inbjudan
 • Anmälan - huvudtränare för 05 och 06 tar ut lagen till kvaltävlingen och kontaktar berörda aktiva för att bekräfta anmälan. Därefter skickas laguppställningen enligt inbjudan till Jeremy Pryce senast fredag 29/5. Vid eventuell riksfinal i augusti/september görs en ny laguttagning.
 • Startlista - IFK Göteborg Friidrott ställer upp med två mixlag, med aktiva födda 2005, 2006 och 2007. 
 • PM
 • Tidsprogram
 • Resultat
Funktionärer

Övrig information

 • Mat och dryck - deltagare, tränare och funktionärer behöver själva ta med det som de önskar äta och dricka under tävlingsdagen.
 • Publik - pga av gällande restriktioner i att det totala antalet personer som samlas för och kring tävlingens genomförande inte får överskrida 50 personer, så kommer tävlingen att hållas helt utan publik, föräldrar och supportrar. De som är med inne på Slottsskogsvallen är endast de tävlande samt de tränare och de funktionärer som behövs för att stötta de aktiva och genomföra tävlingen.
 • >> Livesändning - Livesändningar planeras via IFK Göteborg Friidrotts Facebooksida. Följ de spännande tävlingarna och ta del av högklassig friidrott via IFK Göteborg Friidrott Anno 1904.
 • >> Virtuell kamratfika - Det finns möjlighet att "köpa" virtuell kamratfika före och under tävlingen som stöd till våra aktivas friidrottande. Ditt bidrag gör skillnad. Försäljning av fika under våra tävlingar är en viktig inkomstkälla, och nu när du inte kan köpa fika på plats så erbjuder vi dig istället att bidra till vår friidrottsverksamhet genom att köpa en virtuell kamratfika i vårt virtuella café till ett valfritt belopp via Swish på 123-348 38 72 eller PG 610404-6 eller BG 198-3741. Fysisk fika får den som så önskar själv stå för.
 • Svensk Friidrotts samlingssida för information kring coronaviruset/covid-19 se länk >>
 • Svenska Friidrottsförbundets temporära ramar för tävlingar och arrangemang se länk >>
Kraftmätningen
 

Välkomna till Kraftmätningen (kvaltävling) på Slottsskogsvallen!


IFK Göteborg Friidrott

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag