SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Det stora tårtslaget!
2021-09-28 09:53
Tårtorna: Peter, Jean, IFK-tårtan och Hallonbomben

Vilket fantastiskt år vi haft i häckgruppen! Med guldmedaljer från både USM och GM samt flera fina topp-sex placeringar, statistiktoppar och personbästan under året så var det på sin plats med lite kalas. Tårtkalas. Och denna gången var det de aktiva själva som fick stå för bakverken.

De 16 aktiva som deltog blev lottade in i lag så varje lag bestod av två killar och två tjejer. Därefter fick de, gruppvis, välja en ingrediens i taget. Resultaten ser ni här ovan.

Beskrivning av lagen och tårta är på sin plats..

Lag: Lina, Alice, Axel och Edvins tårta fick ett vackert, detaljrikt, somrigt utseende och döptes till Peter.

Lag: Albin E, Sebbe, Emma och Lisas tårta blev ett konstverk i sann Picassoanda och fick namnet Jean.

Lag: Hugo, Krille, Vera TC och Alva lyckades lägga beslag på mycket blåvita ingredienser och skapade en vacker IFK-tårta.

Lag: Vera N, Kajsa, Albin Ö och Rasmus hade hallontema rätt igenom och med vackra spritsdetaljer döptes tårtan till Hallonbomb.

 

Därefter fick varje aktiv rösta på vilken tårta de tyckte var vackrast och efter snabbt paktande slutade det med att varje tårta fick fyra röster var. Fint och omtänksamt!

 

Tillsammans med smaskiga tårtor summerade vi säsongen som varit och presenterade upplägget för kommande säsong där vi har mycket spännande att se fram emot.

 

Fortsätt hålla hög närvaro! Vi tränar för att tävla! Gör alltid alla övningar - även om det inte känns helt hundra!

På så sätt kan vi vara helt trygga när vi väl går in på tävlingsbanan. Jobbet har gjorts och då är det är bara att köra!

 

 


Nyhetsarkiv
Det stora tårtslaget!2021-09-28 09:53
 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag