SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Välkomna till Kraftmätningen (kval) 6 juni!
2020-05-11 14:00
På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet hälsar IFK Göteborg Friidrott er varmt välkomna till Kraftmätningen (kvaltävling). Tävlingen avgörs på självaste nationaldagen, lördagen den 6 juni 2020, på Slottsskogsvallen i Göteborg.

Kraftmätningen är en lagtävling för 15-åringar och är Svensk Friidrotts satsning på laganda för friidrottare i nedre tonåren. Kraftmätningen genomförs i två faser. Regionala kvaltävlingar avgörs i maj/juni, följt av en riksfinal i månadsskiftet augusti/september.


Förra året lyckades glädjande nog ett lag från IFK Göteborg Friidrott kvalificera sig till Kraftmätningens riksfinal som då gick i Täby (resultat: kvaltävlingen och finalen). Denna gång håller vi tummarna för de två mixlag med aktiva födda 2005-2007 som deltar i årets lokala kvaltävling. Motsvarande regionala/lokala kvaltävlingar hålls under maj/juni i andra delar av landet.


Kraftmätningen (kvaltävling) 6 juni arrangemangssida >>

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag