SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott
Medlems- och träningsavgifter

Veteranklassen
I samband med sin 35:e födelsedag blir man i friidrottsvärlden veteran. Alla grenar finns på programmet: sprint, häck, hopp, kast, medel-/långdistans. Förutsättningarna anpassas dessutom efter ålder i grenar som kast och häck.


Tävlingsformer är allt från lokalt till mästerskap (DM, SM, EM och VM), såväl inomhus som utomhus. Det finns t.o.m. svenska rekord som internationella och världsstatistik genom tiderna i alla grenar och åldersklasser.


Träna med IFK

IFK Göteborg Friidrott kan från och med hösten 2018 erbjuda vuxenträning i Friidrottens Hus. Klicka på länken för mer information och anmälan.

Satsa mot veteran-VM i Göteborg 2023 (framskjutet från 2022 p.g.a. pandemin)!
2018-09-09 18:20

Nu är det klart att det blir Göteborg som står som arrangör för veteran-VM 2024. Alla som då är 35 år eller äldre har nu möjligheten att förbereda sig på bästa sätt för att själva vara med och tävla i den friidrottsgren som passar dem bäst.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag