Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
träningsläger 12-14 år

Ungdomsresa Borås 19-20/10 - 2019
2019-10-01 16:47
Ryahallen i Borås [foto: IK Ymer]
IFK Göteborg Friidrott arrangerar en träningsresa med övernattning för vår nya gemensamma ungdomsgrupp 13-14 åringar (2020 års åldersbenämning). Nu när grupperna ska träna mer ihop vill vi tränare kickstarta detta genom ett läger i Borås där vi tränar samt lär känna varandra bättre. Ett tillfälle att träna tillsammans, ha roligt och lära känna nya kompisar - och de som man redan känner än bättre. Anmälan senast 10 oktober.
LÄGERUPPLÄGG
Samling lördag 19/10 kl 08.45 vid Friidrottens hus - avresa ca kl 09.00. Vi hoppas att vi kan få hjälp av några föräldrar att köra till och från Borås. Man har med sig ett enkelt mellanmål att äta vid ankomst (frivilligt) innan vi kör ett första träningspass i Ryahallen. Vi äter gemensam lunch innan vi kör ett andra träningspass, vilket är mer fokuserat på lek o laganda.

Vi checkar sedan in i stugor eller vandrarhem på Borås Camping Saltemad, ca 10 min promenad från hallen.

Middagen äts troligtvis i friidrottshallen, vi tänker oss en pizzabuffé eller liknande, liksom frukosten söndagen. (Beroende på hur många vi blir får vi inte matplats till alla på campingen). Efter ytterligare ett träningspass på söndagen samt mellanmål åker vi hem till Göteborg igen, med ungefärlig ankomsttid till Friidrottens hus kl 14.

Hoppas så många som möjligt vill och kan följa med på detta läger.

Uppskattad kostnad är max 500 kr/barn.

Vi vill även passa på att informera om att klubben har en stödfond där man kan söka bidrag för exempelvis denna typ av aktiviteter. Mer information finns på hemsidan >>

Om det finns föräldrar som vill följa med till Borås, t ex för att deras barn vill det, så finns det plats på campingen. Dock får detta boende bokas och bekostas själva. Man kan äta måltider med gruppen, men dessa kostnader står man också för själv.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 10 oktober     Aktiva anmäler sig i fliken ovan "Anmälan till Borås".


I samband med anmälan betalar ni en avgift på 200 kr som inte är återbetalningsbar (resterande belopp faktureras den aktive i efterhand). Alla aktiva behöver anmäla sig även om intresseanmälan gjorts vid ett tidigare tillfälle.


Föräldrar och tränare som tidigare anmält att de kan köra eller deltar som ledare kommer att kontaktas separat. Aktiva och ledare som följer med framgår i fliken "Vilka följer med".


VÄLKOMNA alla härliga ungdomar!


Tränarteamet -06 och -07

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag