SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Välkommen till Full Moon Jump 7 jan 2023
2022-11-29 11:00

Vi har funderat ett tag på en sak. Tänk om fullmånens dragningskraft kan bidra till att vi hoppar lite högre och lite längre. Och tänk om vi skulle testa genom att skapa en tävling för detta ändamål. Nu är vi redo så nu kör vi!

Den 7 januari 2023 är det fullmåne. Vi välkomnar alla hoppare från 13 år upp till senior till Friidrottens Hus och till IFK Göteborg Friidrotts premiärtävling av Full Moon Jump! 

 

Vårt fokus denna dag och kväll ligger på de personliga resultaten. Vi kommer inte ha vanliga åldersintervaller vi tävlar i, utan vi tävlar i resultatintervaller istället. På så vis får du hoppa tillsammans med dem som hoppar ungefär lika långt och högt. Viktigt är därför att när du anmäler dig att du anger ditt personliga rekord. 

Lägsta ålder är 13 år och vi tävlar i pooler A, B, C.

 

Friidrottens Hus kommer möbleras om till detta ändamål och en skiss på möblering finns i fliken bildgalleri.

Höjd: Vi hoppar på en bädd

Stav: Förutom ordinarie stavbädd bygger vi en ramp och placerar på 60m-banan. Vi väntar ett mycket fint startfält till stavhoppet där hela svenska stavtouren kommer till start.

Längd: Vi nyttjar två gropar (1-2)

Tresteg: Vi nyttjar två gropar (1-2)

 

Anmälan: >>

Startlista: >>

Grenar: Höjd, Stav, Längd, Tresteg

Avgift: 200 kr/gren

Tidsprogram: per gren

Tidsprogram: per ålder

Resultatlista: >>

Poolindelning stav: >>

Höjningsschema: >>

PM: >>

 

När ni anmäler i trackandfield har vi angett 13 år, 15 år, 17 år och M/K. Det är endast i anmälan detta gäller. Vi tävlar sedan i mixade åldrar. Dock behöver 13 åringar hoppa tillsammans i längd och tresteg eftersom de har hoppzon.

 

Varmt välkomna till Göteborg, Friidrottens Hus och till IFK Göteborgs Full Moon Jump den 7 januari 2023!

Full Moon Jump ingår i svenska stavhoppstouren
2022-11-29 10:50

Full Moon Jump har blivit godkänd av World Athletics och är därmed s.k "WRC-märkt", vilket betyder att resultaten som görs är giltiga för internationell statistik, världsranking och kval till EM- och VM-tävlingar för seniorer, juniorer och ungdomar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer