Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
träningsläger 12-14 år

Favorit i repris - Vi välkomnar aktiva födda 2006-2008 till Bislett Games och Tyrvinglekene 2020
2020-02-07 15:50

Eftersom förra årets ungdomsresa till Oslo var så uppskattad så har vi nu glädjen att meddela att vi gör en favorit-i-repris och drar till grannlandet i väster för att uppleva högklassig friidrott på Diamond Leauge på Bislett, och sedan får vi själva ta på oss spikskorna och tävla i en av Norges bästa och största ungdomstävlingar; Tyrvinglekene. Vi hoppas att vi skapar än fler minnesvärda och roliga upplevelser tillsammans i IFK Göteborg Friidrott.

11 JUNI | BISLETT GAMES
Vi lämnar Göteborg i gemensamma bussar på torsdag eftermiddag den 11 juni och till kvällen har vi biljetter till Diamond League på Bislett i Oslo. En gala som brukar vara stjärnspäckad. Extra roligt blir det att se den norska 400mH stjärnan Karsten Warholm och killarna i Team Ingebrigtsen. Håll i dig vilket tryck det kommer att bli. Vi har platser i startkurvan även i år.


11-14 JUNI | BOENDE
Efter galatävlingen kör vi ca 10 km västerut och tar in på vandrarhemmet Holtekilen där vi ska kampera ihop under tre nätter. Holtekilen är ett enkelt vandrarhem och ligger vackert intill Oslofjorden, 5 km från idrottsplatsen i Sandvika (Tyrving IL). I varje rum finns fyra bäddar och vi har toalett och dusch på rummen.
Vi har valt att inkludera frukost och middag i priset som serveras på boendet samt lunch som vi får serverat på idrottsplatsen.


12 JUNI-14 JUNI | TYRVINGLEKENE
Under helgen 12-14 juni deltar vi i en av Norges största ungdomstävlingar ”Tyrvinglekene” på Nadderud stadion, Bekkestua. Ett väldigt roligt grenutbud med bl.a 200mH/300mH, 1500m, längd, kort häck, höjd, stav, diskus.. och så STAFETT (4x60m)!! Tyrvinglekene är en välorganiserad tävling, och förra året kände vi oss varmt välkomna av våra norska vänner.
Här ser ni förra årets dagsprogram: http://tyrving.idrett.no/10/tlute/informasjon/dagsprogrammet
J=Jenter (flickor) och G=Gutter (pojkar)


VILKA BJUDER VI IN?
Ungdomsresorna kom till på efterfrågan från ungdomarna själva som vill resa bort tillsammans och ha något att se fram emot. Vi i föreningen har de senaste två åren riktat ungdomsresan till dem som är i den s.k GM-åldern, alltså 13-14 år, men för att 12-åringarna ska få en känsla för ”vad som komma skall”, så vill vi även bjuda in dem. Yngsta ålder är 2008.


FÖRÄLDRAR, SYSKON OCH SUPPERTERS

Vandrarhemmet Holtekilen är stort, så är du som familj till den aktive intresserad av att följa med så går det utmärkt, att ni i egen regi och egen transport, bokar in er på samma ställe. Det kan vara gott att ha ett extra stöd med och så tycker vi att ur föreningsperspektiv att det bara är trevligt. Vill ni även följa med och titta på Diamond Leauge och vill sitta tillsammans med oss, så kan ni mejla till tickets@bislettgames.no och uppge att ni vill sitta nära IFK Göteborg. Vi har bokat på sektion T.


EVENTUELL KROCK MED SKOLAVSLUTNING
Vi är medvetna om att datumet för vissa krockar med skolavslutningen, som man riskerar att missa. Så var det även förra året. Men det trista med att eventuellt behöva ta ledigt och missa skolavslutningen kompenserades verkligen av att upplevelsen av Dimond League, Tyrvinglekene och den fina samvaron mellan ungdomarna under resan blev så stor.


VAD KOSTAR DET?
Ett preliminärt pris för:
- Buss
- Boende 3 nätter inkl frukost och middag + samt lunch på idrottsplatsen
- Inträde till Diamond Legaue på Bislett den 11 juni

- Startavgifter Tyrvinglekene


Pris: ca 2.600* kr beroende lite av hur den norska och svenska valutan står sig mot varandra.


_______________________
*Det finns möjlighet att söka stöd från föreningens Stödfond, läs mer på vår hemsida
_______________________


ANMÄLAN

Anmälan är öppen redan nu och anmälningsavgiften om 200 kr dras sedan av på slutbetalningen. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid ev. avbokning.

Klicka på fliken "Anmälan till Oslo" här uppe i menyn.


LEDARE

Vilka ledare som följer med beror på anmälningsläget och det vet vi lite längre fram.


Varmt välkomna alla IFK-vänner!

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag