Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
träningsläger 12-14 år

2019 ÅRS UNGDOMSRESA: BISLETT GAMES OCH TYRVINGLEKENE
2019-02-22 13:20
Till vårens ungdomsresor brukar vi söka oss till orten som senare på hösten arrangerar Götalandsmästerskapen, men i år går GM i Kalmar och vi hittar ingen lämplig tävling för oss i närområdet. Därför har tränarlaget klurat och sett sig om och enats om att det vi nu presenterar blir något alldeles otroligt minnesvärt och en väldigt rolig erfarenhet.
Minnen från Pannkaksspelen
2018-05-31 19:31

Fler bilder (+50) >>
Fotograf: Per Kündig
 
Packningslista och viktig info om allergier
2018-05-21 13:21
Hejsan,

Vi hoppas ni är riktigt sugna på att åka på tävlingsläger i helgen. Vädret ser ju ut att bli helt magiskt så här finns fina förutsättningar för fina tävlingar. 

Jag kikade in på Pannkaksspelens hemsida och där hälsar de oss i IFK Göteborg extra välkomna. Läs gärna själva: http://www.pannkaksspelen.se/

Efter samtal med bussbolaget så stannar bussen vid Lindåshallen för på- och avstigning, så ni som väljer att stiga på där måste föranmäla till mig genom att svara på detta email.

Fredag 25 maj
16.30 - Bussen avgår från Friidrottens Hus
16.50-17.00 - Stopp vid Lindåshallen för upphämtning av fler aktiva samt stavar.
20.00-20.30 - Ankomst Eslöv

Söndag 27 maj
Enligt det preliminära tidsprogrammet går vår sista start kl 17.25 och direkt efter det loppet hoppar vi in i bussen och åker hemåt.
Beräknad körtid är 3h - 3,20h, så ha kontakt med barnen på vägen hem för att veta mer exakt ankomst. Vi stannar först vid Lindåshallen och sen Friidrottens Hus.

Kostnad: 1250 kr faktureras i efterhand

Hur bor och äter vi? 
Vi bor intill arenan i en vanlig sporthall men med en extra löpargång. Där löparbanorna går ut är det lägre till tak och det kan vara skönare att sova där. I anslutning till hallen finns toaletter och duschar. Någon från Eslöv AI kommer att övernatta i hallen också enligt krav från brandskyddet. Hallen är bara två år gammal så den är fräsch och i ordning.

Kvällsmat och frukost serveras i en liten skolsal som tillhör sporthallen. Där finns ca 30 sittplatser. I anslutning finns även köket. Lunch äter vi på arenan.
Eslöv undrar om vi kan ta med oss bestick, glas och tallrik. Sånt man använder när man är i skogen. Då slipper de slänga engångsartiklar.

Att packa ner:
Luftmadrass och pump
Lakan
Täcke/sovsäck
Kudde
Tandborste/tandkräm
..och annat till necessären
Sovkläder
Tävlingskläder från topp till tå
Joggingskor
Spikskor
Badkläder
Handduk/Badhandduk
Hårborste/snoddar
Solskyddsfaktor
Keps
Vattenflaska
Allergitabletter
Mobilladdare
Klädombyte
Extra pengar
Tallrik
Bestick
Glas

Vid frågor och svar om påstigning i Lindås, kontakta kansli@ifkgoteborgfriidrott.com

Tävlingsresa till Pannkaksspelen 25-27 maj 2018
2018-02-20 14:26

Vårens ungdomsresa går till Eslöv för deltagande i roliga Pannkaksspelen. Vi bjuder in alla våra ungdomar födda 2004-2006 till att sticka iväg en helg tillsammans. Våra 04:or och 05:or känner varandra redan och nu är det dags för 06:orna att bekanta sig närmare med sina äldre klubbkompisar.


Gemensam bussresa från Friidrottens Hus. Två dagars tävling där grenprogrammet är riktigt skoj. Vad sägs om både kort och svensk stafett till exempel?


Eslövs friidrottsklubb erbjuder "lägerpaket" där vi kan bo på hårt underlag i en sporthall bredvid arenan. Priset är inte klart än.


Välkommen att lämna din intresseanmälan genom att klicka på "Anmälan" här ovan.

 
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag