Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
Två kandidater till styrelsen
2019-02-15 08:13
Valberedningen har tagit fram två kandidater till styrelsen för en period om två år.
Dessa kommer presenteras på årsmötet. Totalt är det tre platser som behöver fyllas och valberedningen fortsätter att jobba på kandidater.

Nedan följer en kort presentation från Kandidaterna;

Sandra Stolt Perlebo
Mitt namn är Sandra Stolt Perlbo, snart 39 år fyllda. Jag anmäler härmed mitt intresse som ledamot/suppleant till styrelsen. Min koppling till IFK Göteborg Friidrott består i min dotters (Ellen Stolt Perlbo) deltagande i 2010 Blå S-hallen samt min roll som hjälptränare i denna grupp, någonting jag finner givande, utvecklande och lustfyllt. Viljan och vanan i att arbeta med barn och unga springer dels ur en genuin drivkraft gällande glädje, utveckling och motivation, dels ur mitt tidigare yrkesval som legitimerad lärare. Jag tror på gemenskap och tillhörighet som viktiga beståndsdelar i en människas, och då särskilt barn och ungas, välbefinnande.

Som person är jag social, tydlig och samarbetsvillig. Mina främsta intressen är att umgås med min familj (man och tre barn 2, 7 och 9 år gamla), träffa vänner över en bit mat, se en bra film samt idrotta i vardaglig form såsom löpning, styrketräning, squash och innebandy.

Benny Krantz

Min resa startades på landet utanför Ulricehamn. Som mellanbarn med spring i låret i en ganska stor familj bestod 80 och 90 talet av många timmar på fotbollsplanen och jag fortsatte sparka på bollen i över 25 år och har fortfarande exceptionellt svårt att inte hänge mig om möjligheten ges.

Högre teknisk utbildning startade i Göteborg -96 då jag läste en el/data-ingenjörsutbildning. Efter det har vägen varit berikande brokig och jag har även pluggat nätverksteknik, grafisk design, webb-applikationsutveckling och projektledning och ledning. Jobbat som lärare, systemutvecklare,  inhousechef, projektledare, konsultchef och affärsområdeschef.

Jag bor tillsammans med den lilla familjen i en 60-talsvilla på ett berg i Långedrag och trivs otroligt bra. Jag tränar fortfarande en hel del, bland annat kampsport, löpning och fotboll. Vi åker gärna på snön både utför och på längden om vi får möjlighet. Vår son tränar i klubben sen två år tillbaka och älskar sporten och atmosfären i klubben. Jag ser mycket fram emot att få bli en del av styrelsen och hjälpa till att föra IFK Göteborg Friidrott framåt.


Beställa kläder!! Webbshoppen är öppen!!!!!
2019-02-11 10:44
Nu har webbshoppen öppnat igen för beställning av kläder.

För att komma till shopen går in på sida: https://trimtex.se/customer/IFKGoteborgFriidrott 

Är det första gången du ska logga in så börjar du med att skapa nytt konto genom att trycka på "Nytt konto". Fyll i teamkoden: ifkgoteborg19 när det efterfrågas.


Beställningen är öppen fram till 17/3, med leverans v18

Ett stort tack...
2019-01-28 12:05

till alla som bidrog till att Lindås Athletics 2019 blev så lyckat!


Tack till alla supportrar för alla era hejarrop, och för det stöd och den uppmuntran som ni gav till de aktiva när det som bäst behövdes. Tack till alla funktionärer som fick allt att flyta på så bra under dagen, och tack till sponsorerna för era bidrag.


Sist men inte minst vill vi tacka alla friidrottsatleter för era fina insatser, och för den minnesvärda stämning och den fina friidrottsgemenskap som ni alla tillsammans var med och skapade. Hoppas att vi ses igen på Lindås Athletics i januari 2020!


På Lindås Athletics Facebook-sida finns det bilder och några videor tillgängliga. Ta del av resultaten på tävlingens arrangemangssida här >>.

2019 års Sportlovsträning
2019-01-24 15:12

På Friidrottsskolan får barnen testa många olika friidrottsgrenar under lekfulla former. De får lära känna nya kompisar och de leds av engagerade ledare som inte bara lär barnen friidrott utan viktigast av allt – det ska vara kul!


Under måndag-torsdag i v.7 erbjuder vi friidrottsläger för alla intresserade födda 2006-2010 i Friidrottens Hus. 


Ledare är våra superduktiga äldre aktiva som många av er träffade på sommarens eller höstens friidrottsskola.


Dagarna ser ut som följande:

09.30-10.00, samling
10.00-12.00, teknikträning; Sprint, häck, hopp, kast
12.00-13.00, varm lunch
13.00-14.00, stafett, styrketräning, cirkelträning


Antal platser är 40 st, och vi går efter ”först till kvarn”


Pris: 950 kr


Välkomna med er anmälan >>


Ladda ner friidrottsskolans affisch >>


IFK Göteborg Friidrotts friidrottsskolor sommar, höstlov och sportlov >>

Lindås Athletics 26/1 - information och preliminärt tidsprogram
2019-01-23 18:23
Nu finns PM, preliminärt tidsprogram och information om Lindås Athletics tillgängligt. I skrivande stund kan vi räkna samman till över 1000 starter, vilket är ett fantastiskt roligt rekord! Efteranmälan är möjlig i mån av plats. Det är nu fullt i F9, F10, P9, P10 och vi tar inte emot fler efteranmälningar i dessa grupper.
Vi ber er att särskilt ta del av kartan över parkeringsplatser med den tillhörande informationen då det är ont om parkeringsplatser i anslutning till Lindåshallen. Var ute i god tid, åk kollektivt, samåk eller släpp av era aktiva och parkera enligt förslagen. 

De sista förberedelserna inför Lindås Athletics pågår för fullt. Vi hoppas på en dag med fin friidrottsgemenskap blandad med rafflande lopp, hissnande höjdhopp, kraftfulla kulstötar samt välförkänt fika till både friidrottare och publik.

 

Varmt välkomna alla unga atleter och alla supportrar! Vi ses på lördag. Stort lycka till!


Läs mer om Lindås Athletics 2019 >>
Quality Hotel Games blev en riktig friidrottsfest
2019-01-21 08:46
Vilken fantastisk friidrottsfest det blev för vår stora trupp med aktiva och ledare som åkte till Quality Hotel Games i Växjö under den gångna helgen med massor av framskjutna placeringar och personliga rekord. Men framförallt en otroligt fin sammanhållning med mycket glädje, skratt och såväl stöttning som peppning från såväl träningskompisar som ledare.
Nyheter från våra grupper
2007 Blå FIH, 19/12 21:33 
2007 Blå FIH, 16/12 19:39 
Lindås Athletics, 30/09 15:12 
 
Våra sponsorer
Våra arrangemang
Funktionärsuppdrag