SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Börja friidrotta/bli medlem i IFK Göteborg Friidrott

IFK Göteborg Friidrott är en fantastisk förening där vi tillsammans bygger vårt arbete på personligt engagemang och ideella insatser. Dagligen pågår stor aktivitet där killar och tjejer tränar tillsammans för att uppnå sina friidrottsliga drömmar, små som stora. Vi skapar tillsammans en kraft och en inkluderande miljö för tjejer och killar till en positiv gemenskap, och det är alldeles självklart att tjejer och killar har precis samma möjligheter.

 

IFK Göteborg Friidrott har en öppen kultur baserad på jämlikhet och ömsesidig respekt och välkomnar till en rolig och stimulerande miljö för att intressera barn, ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner från grunden till all idrott; löpning, hopp och kast och få dem att stanna kvar och utvecklas inom friidrotten och inom IFK Göteborg Friidrott, individuellt och/eller genom gemensamma prestationer som aktiva, ledare, funktionärer och friidrottsföräldrar.

 

Att vara aktiv i en förening skapar utöver en förbättrad hälsa möten över gränser – geografiska, sociala och kulturella som knyter nya band och gemenskap. Vi välkomnar alla som vill vara en del av IFK Göteborg Friidrott.

 

 

Välj någon av ovanstående flikar eller nedanstående länkar för att läsa om dessa områden:

 

 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer