SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Styrelsen IFK Göteborg Friidrott 2021

ORDFÖRANDE

 

Åsa Mohalland

Åsa Mohalland heter jag och är född och uppvuxen i mellansverige. Började min resa i Uppsala för att sedan genom studier och jobb flyttat runt mellan Västerås, Nora, Örebro, Sandviken och Stockholm, för att tillslut landa i härliga Göteborg sedan snart 2 år tillbaka.

 

Mitt dagjobb är att vara SVP och CIO Digital & IT. De senaste 20 åren har jag arbetat över hela världen med förändringsarbete och hur man skapar effektiva och glädjefyllda team inom olika branscher allt från IT och Gruvindustrin till Medtech och numer Lastbilar. Det har bidragit till att inse att diversifiering och inkludering är en viktig framgångsingrediens i teamarbete.

 

Min familj är kärnan och hjärtat i tillvaron och består av min man André, vår dotter Alysia och hunden Leo. Min man som tränat och tävlat i sin ungdom i Jamaica(idag aktiv som veteran) och min dotter på 11 år, brinner för kortare distanser och provar nu även på längdhopp. Tack vare dem har mitt intresse för friidrott väckts.

 

Att genom min ordförande roll för IFK Göteborg Friidrott få möjlighet att bidra genom att driva samt dela föreningens framgångar, tillväxt och förbättringsarbete med vår styrelse, tränare och medlemmar är oerhört roligt och ärofyllt.

 

Ser framemot att möta er alla!

 

Åsa Mohalland

Ordförande, IFK Göteborg Friidrott

 

asa.mohalland@ifkgoteborgfriidrott.se

Magnus Holmén

Mitt namn är Magnus Holmén och vill väl börja med att jag varit en IFKare sen tidigt 80-tal, men kom in på friidrotten då mina barn, födda 08 och 09, började i IFK 2015. Jag, tillsammans med Daniel Pettersson, startade då en -08 grupp i Lindåshallen som vi fortfarande kör som huvudtränare. Jag är även med och hjälper Fredrik Rogö och Robert Roth som stavhoppstränare varje söndag i Lindåshallen.
Min bakgrund inom idrott var till 100% fotboll fram till jag fick mitt första barn, spelade då i div3 i Dalen/KFF här i Göteborg och har även varit ledare för ett P16 lag i pojkallsvenskan.
Jag och min fru flyttade 2006 till Kullavik där jag startade mitt intresse för att springa. I början med fokus på halvmara men märkte att min styrka var på längre distanser, så det har slutat med ultralöpning där sträckan 190km är rekordet.
Jag och min familj har i 3 år , 2012-2014, bott Kanada, där jag även fick intresse för multisport och var med i två VM tävlingar under de åren.
Yrkesmässigt är jag på Ericsson på Lindholmen, där jag jobbar som linjechef för en antennkonstruktionsgrupp på 18 personer. Är ingenjör från Chalmers i grunden och började på Ericsson 1997, men har jobbat som projektledare eller chef de senaste 15 åren.
 
Jag ser verkligen fram emot att jobba med att få fortsätta utveckla IFK Göteborg Friidrott, som jag tycker är en fantastisk klubb med en stor grupp engagerande personer som brinner för friidrott.
 
076-335 08 53

Karin Edin

Jag heter Karin och är uppvuxen i Partille, men bor numera i Askim med min familj som förutom mig består av min man Johan och våra två pojkar; Albin och Hugo, födda -06 och -08.

Båda barnen tränar friidrott sedan ganska många år nu, där Albin fokuserar mest på sprint och häcklöpning och Hugo har fastnat för kastgrenarna. Både jag och min man är även engagerade som hjälptränare i träningsgrupperna.

 

Själv har jag aldrig hållit på med friidrott utan seglade e-jolle på elitnivå tills jag var 27 år där jag har vunnit SM och var 10:a på VM som bäst.

Jag tycker att den gemenskap och utveckling för både barn och vuxna som erbjuds i föreningsverksamhet är fantastisk och jag vill själv bidra med det engagemang som kommer från ett stort idrottsintresse samt vara med och utveckla vår klubb att växa och bli mer framgångsrik i alla åldersklasser. Jag har suttit med i styrelsen sedan 2018. 

 

Till vardags är jag egenföretagare och driver en konsultbyrå inom projektledning och trafikplanering men tidigare har jag även arbetat i några av de större konsultfirmorna i stan.

 

karin.edin@ifkgoteborgfriidrott.se

070-108 92 45

Patrick Österlund

Vår äldsta dotter Ebba är nybörjare inom friidrott och tränar sedan oktober i Friidrottens Hus med kompisarna födda 2007. Vi bor i Fiskebäck. Min egen idrottsliga bakgrund är inom fotboll och bandy men jag lyckades även snubbla mig till en överraskningsseger i 110m Häck i stadsskolemästerskapen i Jönköping någon gång under 80-talet. Jag har fått en väldigt positiv känsla av klubben så här långt och hoppas att jag kan bidra med ytterligare energi och engagemang.

 

patrick.osterlund@ifkgoteborgfriidrott.se

073-026 79 40

Jenni Keen

text kommer...
 
073-423 58 08

Anna-Karin Wikström

Mitt namn är Anna-Karin Wikström och jag är mamma till Ebba, född 2009. Hon tränar i Friidrottens hus sedan några år tillbaka och har även deltagit i höjdhoppsträning i Lindåshallen. Hennes två yngre syskon har eller ska delta på friidrottsskola och jag hoppas att de är sugna på att komma igång med friidrottsträning så småningom. Jag har än så länge hjälpt Patrik Österlund med en del skriven kommunikation till föreningens medlemmar.

Jag har sedan tidigare en del erfarenhet ifrån föreningslivet. Jag var tidigare en aktiv medlem inom MBV Skolskepp på Öckerö. Den föreningen är sprungen ur högstadieskolan Brattebergsskolan och hade under min aktiva tid skutorna Hawila och Astrid Finne. Med dessa båda skutor seglade vi med ungdomar i när och fjärran. Under senare år, när barnen gått på förskola, har jag varit personalansvarig på deras föräldrakooperativ. Till vardags arbetar jag med personalfrågor inom Volvo Cars och privat bor jag och familjen i Påvelund, Västra Frölunda.

 

anna-karin.wikstrom@ifkgoteborgfriidrott.se

072-887 04 26

Klara Blomdahl

Jag heter Klara Blomdahl, bor i västra Göteborg och har tre barn varav ett tränar friidrott sedan fyra år tillbaka. Redan från första stund har jag som förälder upplevt IFK Göteborg Friidrott som en välfungerande och omhändertagande förening med engagerade ledare. Att utföra funktionärstimmar på

 

Göteborgsvarvet och andra arrangemang har tillhört årets roligaste stunder för mig och jag gillar känslan av att alla ställer upp för föreningen.

Som styrelseledamot vill jag att vår förening blir det självklara valet för alla som vill träna och tävla i friidrott i Göteborg och jag vill verka för att vi med kvalitet i både bredd och spets kan erbjuda något för alla. Jag vill också fokusera på att vidareutveckla våra arrangemang och skapa sammanhang som är attraktiva för både de tävlande, publiken och sponsorer.

 

Jag har i många år arbetat med kultur- och föreningsfrågor i olika kommuner och varit projektledare för en lång rad offentliga arrangemang. Från och med hösten 2021 hittar ni mig på Idrotts- och föreningsförvaltningen här i Göteborg – och på fritiden kanske vi ses på Slottsskogsvallen eller i Friidrottens hus?

 

klara.blomdahl@ifkgoteborgfriidrott.se

Daniel Thunberg

 

Mer info kommer..

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag