SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

SportAdmin - Appen för alla medlemmar

IFK Göteborg Friidrott använder ett medlemssystem som heter SportAdmin. För medlemmar och föräldrar finns en app som heter SportAdmin – för ledare och medlemmar.

 

Ny medlemsapp i SportAdmin

Vi uppmuntrar alla att ladda ner den nya appen då den gamla Medlemsappen kommer att stängas för användning under sommaren 2024. För er som är ledare så är det samma app som ni redan har idag men med en ny funktion att kunna växla mellan medlems- och ledarvy.

 

I appen kan ni se:

  • Nyheter och utskick från föreningen och era andra föreningar som använder SportAdmin samlade i ett flöde
  • Kalender med alla kommande aktiviteter
  • Kontaktuppgifter till andra som går i samma grupp (om de godkänt att uppgifterna visas)
  • Genomförda betalningar samt obetalda fakturor
  • Medlemskort
  • Gruppens lagkassa

 

Sjukanmälan/frånvaro
I appen kan ni förhandsrapportera om ni inte kommer på träningen. Klicka på ”ej tillgänglig” på det aktuella träningstillfället. Du kan också svara på kallelser och uppdatera kontaktinformation (dock ej ändra e-postadress), samt samordna skjuts till träningar/tävlingar.

 

Angående kontaktuppgifter
Namn och kontaktuppgifter visas endast för de som ingår i samma grupp. Ni kan aldrig se någon information om övriga medlemmar i föreningen. Om ni inte har startat/använt appen syns bara medlemmens namn. När ni loggar in och accepterar appens användarvillkor så visas medlemmens kontaktuppgifter automatiskt.

 

 

 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer