SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Aktuella funktionärsuppdrag 2021

Välkommen med din funktionärsanmälan till Light Run 6 november.

 

Vi i IFK Göteborg är glada över att restriktioner lättat och att Göteborgsvarvets organisation återigen kan arrangera lopp där vi som förening får vara delaktiga som funktionärer, en viktig intäktskälla till klubben. Den 6 november kommer det nya loppet Light Run gå av stapeln genom Slottskogen/Majorna med start och mål på Slottskogsvallen. 

 

Nu söker vi i IFK Göteborg Friidrott funktionärer till Light Run. Två olika områden kommer bemannas av IFK, 30 funktionärer kommer agera hejarklack på gatorna kring Mariaplan och 5 funktionärer kommer agera jourgrupp på Slottskogsvallen.

 

Hejarklack 17:00 – 19:30 ca - 30 funktionärer kommer agera hejarklack på gatorna kring Mariaplan. Kan även bli Slottsskogsgatan vid kolonilotterna eller Ekedalsgatan upp mot Majvallen (exakt placering fås på plats). Vi utgår från Slottskogsvallen där vi får reflexvästar och tar oss sedan ut till vår angivna position på banan. Som hejarklack ska du som det låter heja fram löparna och skapa en härlig stämning och minnesfull löpupplevelse för deltagarna. Minimiålder som funktionär 15 år.

 

Jourgrupp 16:30-20:30 ca – Jourgrupp innebär att man är allt-i-allo. Vi är behjälpliga med uppgifter som kan uppkomma, främst i start och målområdet. Vi utgår från Slottskogsvallen. Minimiålder som funktionär 18 år.

 

Ni kan göra er funktionärsbokning på den aktiva medlemmen i klubben eller i förälders namn men den som är funktionär ska vara över 15 år/18 år enl ovan.

Bokningen är öppen. Gör din funktionärsbokning här: Bokning - IFK Göteborg Friidrott - SportAdmin – under rubriken Funktionärer: -Hejarklack, -Jourgrupp.

”Så fungerar det” upp i högra hörnet på bokningssidan kan hjälpa er om problem uppstår med er bokning eller maila kansli@ifkgoteborgfriidrott.com.

 

Välkommen med er funktionärsanmälan!


Läs mer om Light Run här: Light Run | Göteborgsvarvet (goteborgsvarvet.se)

Föräldrarnas stöd är viktig och som förälder till en eller flera aktiva i föreningen så förväntas det att följande uppfylls under säsongen:

  • Tjänstgöra som funktionär minst 16 tim/år/aktiv vid evenemang som genererar intäkter till föreningen. 
  • Vid flera aktiva barn i föreningen är den maximala tjänstgöringstiden 24 tim/år. 
  • Huvudtränare/hjälptränare i våra träningsgrupper får tillgodoräkna sig 1 timme/1,5 timme per träningstillfälle. 

Tack för att ni ställer upp som funktionär!

IFK Göteborg Friidrott

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag