Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott

Intern ledarutbildning 24 mars (KM-dagen)

I samband med KM-dagen välkomnar vi er, våra duktiga barn- och ungdomsledare, till en intern tränarutbildning. Det blir en heldag i friidrottens tecken. Vi har riktigt framstående ledare i vår förening som mer än gärna delar med sig av lite tips och tricks till er som kommer underifrån med stormsteg.


Dag: Lördag 24 mars
Tid: 09.00-13.00 (avslutar med lunchföreläsning)
Var: S-hallen (bakom Friidrottens Hus)
Förtäring: IFK bjuder på fm-kaffe och lunch
Övrigt: KM startar kl 15.00. Mellan 13.00-15.00 hjälps vi åt att ställa i ordning Friidrottens Hus för eftermiddagens fantastiska tävling i blåvita färger.

Utbildare och grenar (4 x 40 minuter)

Olof Moen - Stavhopp 
Olof är pappa och tränare till den nyblivne IFK:aren Viktor Moen. Viktor studerar just nu i USA och hoppade nyligen 4.60 i en tävling "over there". 


Jeremy Pryce - Längdhopp
Hösten 2017 hade vi den stora glädjen att kunna rekrytera Jeremy till vårt tränarteam som nu är delansvarig för åldern 04-05. Jeremy har ett gediget förflutet som tränare i både friidrott och basket. Född på Jamaica. Son till en jamaicansk mästare i kort häck och höjd. Ja, ni förstår. 

Fredrik Rogö - Spint/häck
Fredrik är en före detta mångkampare och som varit landslagsledare i ungdomsfinnkampen för sprint/häck vid två tillfällen. Idag är han ledare i de grupper hans barn tränar, 07:or och 09:or i IFK. Har alla.. ALLA!  resultat lagrat i sitt minne. Det är Fredrik och Lennart Juhlin. 


Janne Wanhainen - Höjd
Janne är (nästan) världens meste tvåmetershoppare. Med ett facit på 23 år i rad över 2 meter och 2.19 i "pers" så guidar Janne oss till den perfekta floppen. Veteran EM-guld i höjd 2016. Satsar nu på sidan av sin juniortränarroll  i IFK även på sin nyligen sjösatta egna verksamhet Top Coach Sweden. PT- och gruppträning i friidrott.
www.topcoachsweden.se
 

Sixten Grönberg - Träningsplanering, lunchföreläsning
Sixten har vigt sitt liv åt idrott och har tränar allt från knattar till seniorer. Har varit personlig fysioterapeut åt den svenske rekordhållaren på 100 m, Peter Karlsson. Föredragshållare om träning och friskvård och har/driver friskvårdsprojekt på olika företag. Älskar att vara tränare och ser det som ett ärofyllt förtroendeuppdrag. Är i IFK ansvarig för juniorer.


Vid stort gensvar behöver vi prioritera huvudledare samt tränare för äldre grupper.

Välkommen med din anmälan:
https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={19B7918C-90AA-419D-BEF7-114129E38B7A}

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag