Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott

Styrelsen i IFK Göteborg Friidrott 2020

ORDFÖRANDE


Magnus Holmén

Mitt namn är Magnus Holmén och vill väl börja med att jag varit en IFKare sen tidigt 80-tal, men kom in på friidrotten då mina barn, födda 08 och 09, började i IFK 2015. Jag, tillsammans med Daniel Pettersson, startade då en -08 grupp i Lindåshallen som vi fortfarande kör som huvudtränare. Jag är även med och hjälper Fredrik Rogö och Robert Roth som stavhoppstränare varje söndag i Lindåshallen.
Min bakgrund inom idrott var till 100% fotboll fram till jag fick mitt första barn, spelade då i div3 i Dalen/KFF här i Göteborg och har även varit ledare för ett P16 lag i pojkallsvenskan.
Jag och min fru flyttade 2006 till Kullavik där jag startade mitt intresse för att springa. I början med fokus på halvmara men märkte att min styrka var på längre distanser, så det har slutat med ultralöpning där sträckan 190km är rekordet.
Jag och min familj har i 3 år , 2012-2014, bott Kanada, där jag även fick intresse för multisport och var med i två VM tävlingar under de åren.
Yrkesmässigt är jag på Ericsson på Lindholmen, där jag jobbar som linjechef för en antennkonstruktionsgrupp på 18 personer. Är ingenjör från Chalmers i grunden och började på Ericsson 1997, men har jobbat som projektledare eller chef de senaste 15 åren.

Jag ser verkligen fram emot att jobba med att få fortsätta utveckla IFK Göteborg Friidrott, som jag tycker är en fantastisk klubb med en stor grupp engagerande personer som brinner för friidrott.

076-335 08 53

VICE ORDFÖRANDE


Håkan Linnér

Jag har varit en engagerad förälder i föreningen sedan 2007; tränare, ledare, styrelsemedlem o ordförande några år.

Har som ungdom varit aktiv friidrottare, fotboll- o ishockeyspelare.

1988-95 tränare o ledare på Lidingö, Stockholm, när jag flyttade till Göteborg 1995, Nya Varvet/Älvsborg.

Med stort hjärta för idrotten, helhetstänk för föreningens allas behov kommer jag bidra med struktur, planering och ett strategiskt långsiktigt tänk för att jobba vidare mot vår vision.


hakan.linner@ifkgoteborgfriidrott.com

076-621 00 79


KASSÖR

Kirsten Borggreve
Text kommer..


Karin Edin

Min familj bor i Askim och jag och Johan har två pojkar, Albin och Hugo, födda -06 och -08 som båda tränar i Slottskogshallen och FIH. Albin började med friidrott för 2,5 år sedan och Hugo i höstas, Jag är även hjälptränare i Albins grupp. Själv har jag aldrig hållit på med friidrott utan seglade e-jolle på elitnivå tills jag var 27 år där jag har vunnit SM och var 10:a på VM som bäst. Jag vill bidra med det engagemang som mina föräldrar gjorde när min moderklubb växte och blev Sveriges bästa och ser mycket fram emot att delta i klubbens fortsatta expansion och utveckling.


karin.edin@ifkgoteborgfriidrott.com 

070-108 92 45

Patrick Österlund

Vår äldsta dotter Ebba är nybörjare inom friidrott och tränar sedan oktober i Friidrottens Hus med kompisarna födda 2007. Vi bor i Fiskebäck. Min egen idrottsliga bakgrund är inom fotboll och bandy men jag lyckades även snubbla mig till en överraskningsseger i 110m Häck i stadsskolemästerskapen i Jönköping någon gång under 80-talet. Jag har fått en väldigt positiv känsla av klubben så här långt och hoppas att jag kan bidra med ytterligare energi och engagemang.


patrick.osterlund@ifkgoteborgfriidrott.com

073-026 79 40

Benny Krantz

Min resa startades på landet utanför Ulricehamn. Som mellanbarn med spring i låret i en ganska stor familj bestod 80 och 90 talet av många timmar på fotbollsplanen och jag fortsatte sparka på bollen i över 25 år och har fortfarande exceptionellt svårt att inte hänge mig om möjligheten ges.

Högre teknisk utbildning startade i Göteborg -96 då jag läste en el/data-ingenjörsutbildning. Efter det har vägen varit berikande brokig och jag har även pluggat nätverksteknik, grafisk design, webb-applikationsutveckling och projektledning och ledning. Jobbat som lärare, systemutvecklare,  inhousechef, projektledare, konsultchef och affärsområdeschef.

Vår son tränar i klubben sen två år tillbaka och älskar sporten och atmosfären i klubben. Jag ser mycket fram emot att få bli en del av styrelsen och hjälpa till att föra IFK Göteborg Friidrott framåt.


benny.krantz@ifkgoteborgfriidrott.com

076-001 78 10

Sandra Stolt Perlbo
Text kommer...

070-735 53 56
Jenni Keen
text kommer...

073-423 58 08

Henrik Lindblad

Min son Nils tränar och tävlar med IFK Göteborgs -06:or sedan några år. Han älskar det. Jag är så glad att han är med i IFKs verksamhet och få träna friidrott, där tränare och ledare ser till inte bara de sportsliga framgångarna utan till att barnen skall må bra och trivas.
Min egen idrottskarriär är inte mycket att skryta över, i nästan alla grenar får jag stryk av sonen. Jag ägnar mig åt löpning, cykling och simning på motionsnivå, där Ö-loppet i Göteborgs skärgård har varit ett årligt mål. I styrelsen för IFK hoppas jag kunna vara med och bidra med en lång erfarenhet av ideellt arbete från andra föreningar och kanske med en del erfarenhet, kunskap och kontakter från företagande och ledningsfunktioner inom bygg och fastighetsindustrin. 


henrik.m.lindblad@gmail.com

072-717 71 20

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag