SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Styrelsen IFK Göteborg Friidrott 2023

 

ORDFÖRANDE

Angela Anyai Krantz

 

Ålder och yrke

50 år, VD på Lucky Punk

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott

Jag var själv en friidrottare i min ungdom. Nu håller båda mina barn på med sporten och det var när min son började vid 7 års ålder som jag började engagera mig i klubben. Först som tränare och sen som aktiv förälder och nu i styrelsen.

Vad gör du på fritiden?

Friidrotten tar upp en del av vår fritid men utöver det så gillar vi att umgås med vänner och äta god mat vilket vi gör ofta. Att resa är en annan favorit, gärna till storstäder. Älskar London. Gillar att ta långa promenader i skog och mark och under säsong åker vi gärna skidor.

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse?

Jag har länge varit aktiv i föreningen på olika plan så det kändes som ett naturligt steg när jag fick frågan. Att få vara en del av denna fina klubbs framtid känns både roligt och viktigt.

Nämn/välj ett ordspråk som passar dig och din person bäst.

”Kom alltid ihåg att du är unik. Precis som alla andra”

 

angela.anyai@ifkgoteborgfriidrott.se

 

KASSÖR

Johan Carlsson

 

Ålder: 53 år,

Yrke: Direktör AB Volvo

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott: Jag har en dotter som är aktiv i F14 och har imponerats av bra organisation och stämning i klubben.

Vad gör du på fritiden?: löpning, cykling och styrketräning på mortionsnivå

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse? : Jag har funderat på senare tid att engagera mig och hjälpa till i föreningen, och när jag såg att en kassör söktes så valde jag att anmäla mitt intresse.

 
 

Karin Edin

 

Ålder snart 50                    

Yrke Projektledare inom infrastruktur

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott? Vår familj kom in i friidrottsvärlden och IFK Göteborg friidrott när vår äldste som började i en av klubbens barngrupper hösten 2015. Jag har varit (och är) hjälptränare i gruppen sedan dess. Har suttit med i styrelsen sedan 2018.

Vad gör du på fritiden? Jag gillar att vara engagerad i mina barns idrottande så mycket tid går åt i olika hallar och planer (friidrott och handboll). På somrarna gillar jag att vara ute på havet, på någon kobbe i skärgården eller i en kajak. På vintrarna åker jag gärna skidor, dock bara utför. Resa är nog det bästa jag vet, när det finns möjlighet för det.

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse? Jag gillar det som föreningslivet står för. Jag gillar det ideella engagemanget som kan ta sig olika former och när jag fick frågan för några år sedan så tvekade jag inte. Jag gillar att engagera mig i de mer sportsliga frågorna av styrelsearbetet, men också i frågor som rör jämställt idrottande i alla aspekter.

 

 

karin.edin@ifkgoteborgfriidrott.se

 

Åsa Thiringer

 

Ålder: 54 år

Yrke: Psykolog och organisationskonsult

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott? Kom med som hjälpledare för min äldste son 2010 då han friidrottade under ett par år (han fick förtur om man som förälder kunde vara med som ledare:). 2013 började dottern (-07:a) och då axlade jag rollen som huvudtränare några år och sedan hjälpledare fram till 2022.

Vad gör du på fritiden? Är ute och rör på mig, umgås med nära och kära och landar på lantstället uppe i norra Bohuslän så fort tillfälle ges. 

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse?  Nu när jag definitivt tömt ut alla mina ledarfärdigheter så är det dags att bidra på annat sätt för denna fina förening! Sedan alla de år jag varit med i föreningen har det hänt oerhört mycket och nu är vi i ett nytt skede som jag vill vara en aktiv del av för att skapa de bästa förutsättningar för våra aktiva framåt.

Nämn/välj ett ordspråk som passar dig och din person bäst.

Det får bli två: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Laga efter läge!

 
 

Henrik Nordeman Ahlin

 

Ålder: 43år 

Yrke: Inköp & Sortimentschef  

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott? 

Jag har ett aktivt barn (-09) i klubben, är supporter och följer gärna utvecklingen av våra duktiga ungdomar. 

Vad gör du på fritiden? 

Två aktiva barn inom flera idrotter som tar merparten av familjens tid. Övrig ledig till tillbringas gärna på vårt sommarställe på Tjörn. 

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse?  

Jag känner för klubben och dess ledare och tycker att det är roligt att få vara delaktig i verksamheten, mer än bara som supporter.  

Nämn/välj ett ordspråk som passar dig och din person bäst. 

”Ångra bara det du aldrig gjorde” 

 
 

Magnus Holmén

 

Vill väl börja med att jag varit en IFKare sen tidigt 80-tal, men kom in på friidrotten då mina barn, födda 08 och 09, började i IFK 2015. Jag, tillsammans med Daniel Pettersson, startade då en -08 grupp i Lindåshallene. 

Min bakgrund inom idrott var till 100% fotboll fram till jag fick mitt första barn, spelade då i div3 i Dalen/KFF här i Göteborg och har även varit ledare för ett P16 lag i pojkallsvenskan.

Jag och min fru flyttade 2006 till Kullavik där jag startade mitt intresse för att springa. I början med fokus på halvmara men märkte att min styrka var på längre distanser, så det har slutat med ultralöpning där sträckan 190km är rekordet.

Jag och min familj har i 3 år , 2012-2014, bott Kanada, där jag även fick intresse för multisport och var med i två VM tävlingar under de åren.

 

Jag ser verkligen fram emot att jobba med att få fortsätta utveckla IFK Göteborg Friidrott, som jag tycker är en fantastisk klubb med en stor grupp engagerande personer som brinner för friidrott.

 
 

Anna-Karin Wikström

 

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott? 

Anledningen att jag valt att engagera mig i föreningen är mina döttrar Elin (2014) och Ebba (2009)

Vad gör du på fritiden? 

Spelar tennis och åker gärna båt.

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse?  

Jag trivs i ideell verksamhet och att få möjlighet att bidra i föreningslivet. Att jag dessutom lärt känna nya människor och lärt mig mer om friidrott är en bonus.

Nämn/välj ett ordspråk som passar dig och din person bäst. 

Min lågstadielärare brukade säga att tomma tunnor skramlar mest, det tycker jag stämmer ganska väl men inte på mig 😊

 

anna-karin.wikstrom@ifkgoteborgfriidrott.se

 

Daniel Thunberg

 

Ålder: 43år

Yrke: Marknadschef

Din ingång till friidrotten och IFK Göteborg Friidrott?

Jag har två aktiva barn (-06 & -11) i klubben och är själv stor supporter som inte gärna missat en tävling.

Vad gör du på fritiden?

Merparten av familjens tid går till barnens idrottsintresse, men har även ett mycket stort mat intresse.

Varför valde du att engagera dig i IFK Göteborgs styrelse? Jag känner starkt för klubben och tycker att den befinner sig i en mycket intressant och utmanande utvecklingsfas som jag hoppas kunna bidra till.

Nämn/välj ett ordspråk som passar dig och din person bäst.

”Se alltid möjligheter, och inte omöjligheter”

 
 

SUPPLEANT

Jenni Keen

text kommer...
 
 
 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer