Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
Styrelsen i IFK Göteborg Friidrott

ORDFÖRANDE


John Skantze

Har varit aktiv i föreningen sen 2013 då min dotter Nellie , född -05, började i en träningsgrupp i S-hallen. Jag är en relativt engagerad person, men utan idrottserfarenhet, så en plats i styrelsen lockade. Sen dess har jag haft olika positioner i styrelsen och har nu fått uppdraget att för andra året vara ordförande i föreningen. Till vardags är jag VD på ett säljbolag och har, i takt med att mina barn idrottat mer och mer, skapat ett idrottsintresse, främst friidrott och handboll. Jag är mycket intresserad av ledarskap, drivkraft och individens utveckling, något som jag får utlopp för både i det professionella och ideella.


LEDAMÖTEN


André Bodin

Jag har en dotter född 2008 som sedan tre år tillbaka tränar i Slottsskogshallen på söndagar där jag även är med som ledare. Min idrottsliga bakgrund kommer från simning där jag varit hyfsat bra och deltagit i ett par SM och GP tävlingar. Nu är siktet inställt på Masters SM i Simning (Motsvarar IVSM i friidrott). Det jag har bidragit med i styrelsen och kommer så att fortsätta att bidra med är ekonomi och struktur, väldigt förtjust i excel.


Håkan Linnér

Med idag en 18-årig son som är aktiv släggkastare & ungdomstränare i föreningen, har jag varit en engagerad förälder sedan 2007; tränare, ledare, styrelsemedlem o ordförande några år. Har som ungdom varit aktiv friidrottare, fotboll o ishockeyspelare. 1988-95 tränare o ledare på Lidingö, Stockholm, då jag flyttade till Göteborg: Nya Varvet/Älvsborg. Med stort hjärta för idrotten, helhetstänk för föreningens alla behov kommer jag bidra med struktur, planering och ett strategiskt tänk för att jobba vidare mot vår vision.


Anders Frisk

Beskrivning kommer...


Helena Emilsson

Jag har två döttrar som tränar i IFK: Emilia 10 år som tränar i Friidrottens Hus och Molly 8 år som tränar i S-hallen där jag även är hjälptränare. Emilia började i höstas och Molly denna vårterminen. Vi bor för närvarande i Haga men skall flytta under våren till Fiskebäck.

Jag har bakgrund inom kampsporten och har tränat Jiu Jitsu, Judo och Taekwondo och även tävlat, mest på ungdomsnivå, men främsta merit var 3:a i SM i Taekwondo år 1999. Nu för tiden blir det mer löpning och yoga. Jag hoppas att kunna bidra med min erfarenhet inom ekonomi och finans för att säkerställa lönsamheten i föreningen.  


Patrick Österlund

Vår äldsta dotter Ebba är nybörjare inom friidrott och tränar sedan oktober i Friidrottens Hus med kompisarna födda 2007. Vi bor i Fiskebäck. Min egen idrottsliga bakgrund är inom fotboll och bandy men jag lyckades även snubbla mig till en överraskningsseger i 110m Häck i stadsskolemästerskapen i Jönköping någon gång under 80-talet. Jag har fått en väldigt positiv känsla av klubben så här långt och hoppas att jag kan bidra med ytterligare energi och engagemang.


Rebecca Granat

Jag har en dotter född 08 som har friidrott i ett år i Slottsskogshallen. Vi själva bor i Hovås. Jag gillar idrott men kan inte skryta med någon framstående idrottskarriär. Jag spelade fotboll mellan åldern 7-15 år men slutande p.g.a dåligt knä. Jag hoppas kunna bidra till en bra och stabil förening där vår dotter kan träna länge. En förening med goda värdegrunder och ett sunt idrottsklimat


Henrik Lindblad

Min son Nils tränar och tävlar med IFK Göteborgs -06:or sedan några år. Han älskar det. Jag är så glad att han är med i IFKs verksamhet och få träna friidrott, där tränare och ledare ser till inte bara de sportsliga framgångarna utan till att barnen skall må bra och trivas.
Min egen idrottskarriär är inte mycket att skryta över, i nästan alla grenar får jag stryk av sonen. Jag ägnar mig åt löpning, cykling och simning på motionsnivå, där Öloppet i Göteborgs skärgård har varit ett årligt mål. I styrelsen för IFK hoppas jag kunna vara med och bidra med en lång erfarenhet av ideellt arbete från andra föreningar och kanske med en del erfarenhet, kunskap och kontakter från företagande och ledningsfunktioner inom bygg och fastighetsindustrin. 


Karin Edin

Min familj bor i Askim och jag och Johan har två pojkar, Albin och Hugo, födda -06 och -08 som båda tränar i Slottskogshallen och FIH. Albin började med friidrott för 2,5 år sedan och Hugo i höstas, Jag är även hjälptränare i Albins grupp. Själv har jag aldrig hållit på med friidrott utan seglade e-jolle på elitnivå tills jag var 27 år där jag har vunnit SM och var 10:a på VM som bäst. Jag vill bidra med det engagemang som mina föräldrar gjorde när min moderklubb växte och blev Sveriges bästa och ser mycket fram emot att delta i klubbens fortsatta expansion och utveckling.


SUPPLEANTER


Filip Linnér

Jag har varit aktiv i klubben från att jag var i 7-års åldern. min främsta gren är slägga där jag även har deltagit SM för juniorer. Jag hjälper till som tränare till 07:or i Friidrottens Hus och till 08:or i Slottsskogshallen. I styrelsen hoppas jag kunna utföra "aktivas råd" på ett bra sätt som gynnar både föreningen och oss aktiva. Jag bor i Nya Varvet, Älvsborg.


Mats Lestander

Beskrivning kommer...


 
Våra sponsorer
Våra arrangemang
Funktionärsuppdrag