SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Kraftmätningen Final 5 september 2020

På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet hälsar IFK Göteborg Friidrott och Örgryte IS Friidrott er varmt välkomna till Kraftmätningen (final). Detta är en synkroniserad finaltävling som genomförs samtidigt på olika platser i landet med ett gemensamt tidsprogram. Den lokala tävlingen genomförs lördagen den 5 september 2020, på Slottsskogsvallen i Göteborg.


Om Kraftmätningen

Kraftmätningen är en lagtävling för 15-åringar och är Svensk Friidrotts satsning på laganda för friidrottare i nedre tonåren. Kraftmätningen genomförs i två faser. Regionala kvaltävlingar avgörs i maj/juni, följt av en riksfinal i månadsskiftet augusti/september (finalinfo 20).


Lagsammansättning: Ett mixat lag består av 6-16 ungdomar födda 2005-2007, varav minst tre och högst åtta av respektive kön. Högst en pojke och en flicka får vara födda 2007.

Klasser: Mixklass med både flickor och pojkar, F15 samt P15.

Grenprogram: 800 m, 80 m häck, höjd, längd, kula och spjut.

Stafett: 6 x 200 m (3 pojkar + 3 flickor, endast mixade lag).


Tävlingsinformation

Funktionärer

Övrig information

  • Mat och dryck - lunchmat förbeställs till tävlande och funktionärer.
  • Publik - pga av gällande restriktioner i att det totala antalet personer som samlas för och kring tävlingens genomförande inte får överskrida 50 personer, så kommer tävlingen att hållas helt utan publik, föräldrar och supportrar. De som är med inne på Slottsskogsvallen är endast de tävlande samt de tränare och de funktionärer som behövs för att stötta de aktiva och genomföra tävlingen.
  • >> Livesändning - Livesändningar planeras via Facebooksidorna på IFK Göteborg Friidrott och Örgryte IS Friidrott. Följ också gärna de spännande tävlingarna och ta del av högklassig friidrott via någon av dessa kanaler.
  • >> Virtuell kamratfika - Det finns möjlighet att "köpa" virtuell kamratfika före och under tävlingen som stöd till IFK Göteborg Friidrott. Ditt bidrag gör skillnad. Försäljning av fika under våra tävlingar är en viktig inkomstkälla, och nu när du inte kan köpa fika på plats så erbjuder vi dig istället att bidra till vår friidrottsverksamhet genom att köpa en virtuell kamratfika i vårt virtuella café till ett valfritt belopp via Swish på 123-348 38 72 eller PG 610404-6 eller BG 198-3741. Fysisk fika får den som så önskar själv stå för.
  • Svensk Friidrotts samlingssida för information kring coronaviruset/covid-19 se länk >>
  • Svenska Friidrottsförbundets temporära ramar för tävlingar och arrangemang se länk >>
Kraftmätningen

Välkomna till Kraftmätningen (final) på Slottsskogsvallen!


IFK Göteborg Friidrott & Örgryte IS Friidrott

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag