Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
träningsläger 12-14 år

2019 ÅRS UNGDOMSRESA: BISLETT GAMES OCH TYRVINGLEKENE
2019-02-22 13:20
Till vårens ungdomsresor brukar vi söka oss till orten som senare på hösten arrangerar Götalandsmästerskapen, men i år går GM i Kalmar och vi hittar ingen lämplig tävling för oss i närområdet. Därför har tränarlaget klurat och sett sig om och enats om att det vi nu presenterar blir något alldeles otroligt minnesvärt och en väldigt rolig erfarenhet.

13 JUNI | BISLETT GAMES

Vi lämnar Göteborg i gemensamma bussar på torsdag eftermiddag den 13 juni (från Friidrottens Hus) och till kvällen har vi biljetter till Diamond League på Bislett i Oslo. En gala som brukar vara stjärnspäckad. Extra roligt blir det att se den norska 400mH stjärnan Karsten Warholm. Håll i dig vilket tryck det kommer bli.


13-16 JUNI | BOENDE
Efter galatävlingen kör vi ca 10 km västerut och tar in på vandrarhemmet Holtekilen där vi ska kampera ihop under tre nätter. Holtekilen verkar ligga vackert intill Oslofjorden, 5 km från idrottsplatsen i Sandvika (Tyrving IL). I varje rum finns fyra bäddar och vi har toalett och dusch på rummen. Vi har valt att inkludera frukost och middag i priset som serveras på boendet. Lunchen inkluderas fredag (vandrarhemmet) och under helgen på arenan.


14 JUNI-16 JUNI | TYRVINGLEKENE
Under helgen 14-16 juni deltar vi i en av Norges största ungdomstävlingar ”Tyrvinglekene” på Nadderud stadion, Bekkestua. Ett väldigt roligt grenutbud med bl.a 200mH/300mH, 1500m, längd, kort häck, höjd, stav, diskus.. och så STAFETT (4x60m)!!
Här ser ni förra årets dagsprogram: http://tyrving.idrett.no/10/tlute/informasjon/dagsprogrammet

Här är resultatet från tävlingen länk >>


VILKA BJUDER VI IN?
Ungdomsresorna kom till på efterfrågan från ungdomarna själva som vill resa bort tillsammans och ha något att se fram emot. Vi i föreningen har de senaste två åren riktat ungdomsresan till dem som är i den s.k GM-åldern*, alltså 13-14 år, men för att 12-åringarna ska få en känsla för ”vad som komma skall”, så vill vi även bjuda in dem. I år lägger vi även till 15-åringarna då de ingår i samma träningsgrupp som de som är 14 år.


VAD KOSTAR DET?
Ett preliminärt pris för:
- Buss
- Boende 3 nätter inkl frukost och middag
- Inträde till Diamond Legaue på Bislett den 13 juni

- Startavgifter Tyrvinglekene


Pris: ca 2.400 kr beroende lite av hur den norska och svenska valutan står sig mot varandra.


SISTA ANMÄLNINGSDAG: 26 april


Ni anmäler ert intresse i fliken här ovan. I samband med anmälan betalar ni en avgift på 200 kr som inte är återbetalningsbar.


VÄLKOMNA alla härliga ungdomar!

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag