Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
träningsläger 12-14 år

2019 ÅRS UNGDOMSRESA: BISLETT GAMES OCH TYRVINGLEKENE
2019-02-22 13:20
Till vårens ungdomsresor brukar vi söka oss till orten som senare på hösten arrangerar Götalandsmästerskapen, men i år går GM i Kalmar och vi hittar ingen lämplig tävling för oss i närområdet. Därför har tränarlaget klurat och sett sig om och enats om att det vi nu presenterar blir något alldeles otroligt minnesvärt och en väldigt rolig erfarenhet.

13 JUNI | BISLETT GAMES

Vi lämnar Göteborg i gemensamma bussar på torsdag eftermiddag den 13 juni (från Friidrottens Hus) och till kvällen har vi biljetter till Diamond League på Bislett i Oslo. En gala som brukar vara stjärnspäckad. Extra roligt blir det att se den norska 400mH stjärnan Karsten Warholm. Håll i dig vilket tryck det kommer bli.


13-16 JUNI | BOENDE
Efter galatävlingen kör vi ca 10 km västerut och tar in på vandrarhemmet Holtekilen där vi ska kampera ihop under tre nätter. Holtekilen verkar ligga vackert intill Oslofjorden, 5 km från idrottsplatsen i Sandvika (Tyrving IL). I varje rum finns fyra bäddar och vi har toalett och dusch på rummen. Vi har valt att inkludera frukost och middag i priset som serveras på boendet. Lunchen inkluderas fredag (vandrarhemmet) och under helgen på arenan.


14 JUNI-16 JUNI | TYRVINGLEKENE
Under helgen 14-16 juni deltar vi i en av Norges största ungdomstävlingar ”Tyrvinglekene” på Nadderud stadion, Bekkestua. Ett väldigt roligt grenutbud med bl.a 200mH/300mH, 1500m, längd, kort häck, höjd, stav, diskus.. och så STAFETT (4x60m)!!
Här ser ni förra årets dagsprogram: http://tyrving.idrett.no/10/tlute/informasjon/dagsprogrammet

Här är resultatet från tävlingen länk >>


VILKA BJUDER VI IN?
Ungdomsresorna kom till på efterfrågan från ungdomarna själva som vill resa bort tillsammans och ha något att se fram emot. Vi i föreningen har de senaste två åren riktat ungdomsresan till dem som är i den s.k GM-åldern*, alltså 13-14 år, men för att 12-åringarna ska få en känsla för ”vad som komma skall”, så vill vi även bjuda in dem. I år lägger vi även till 15-åringarna då de ingår i samma träningsgrupp som de som är 14 år.


VAD KOSTAR DET?
Ett preliminärt pris för:
- Buss
- Boende 3 nätter inkl frukost och middag
- Inträde till Diamond Legaue på Bislett den 13 juni

- Startavgifter Tyrvinglekene


Pris: ca 2.400 kr beroende lite av hur den norska och svenska valutan står sig mot varandra.


SISTA ANMÄLNINGSDAG: 26 april


Ni anmäler ert intresse i fliken här ovan. I samband med anmälan betalar ni en avgift på 200 kr som inte är återbetalningsbar.


VÄLKOMNA alla härliga ungdomar!

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott via Svenska Spel
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag