Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Göteborg Friidrott
Friidrottsskola

Friidrottsskolan och Covid-19...
Pga Covid-19 så följer vi myndigheternas rekommendationer, och i dagsläget så kommer vi att genomföra friidrottsskolan i sommar. Det kan bli snabba ändringar och beslut. Vi håller tummarna för att kunna genomföra denna roliga aktivitet. Vi kommer fördelar grupperna om 10-15 barn per grupp, vi kommer hålla avstånd och göra aktiviteter som innebär att hålla distans till varandra. Vi kommer äta lunch och mellanmål gruppvis. Hämtning och lämning kommer ske vid olika platser runt om i området. Föräldrar får ej gå in i Friidrottens Hus, utan man kommer få lämna och hämta utanför arenan där ledare kommer ta emot barnen. Vi kommer se till så att det finns rengöring och alla kommer få tvätta händerna innan och efter varje måltid. Och det viktigaste, att barn och ledare som känner det minsta lilla symtom stannar hemma. Likaså kan man bli hemskickad om symtom uppkommer under aktiviteten. 
Mer och uppdaterad information inför varje friidrottsvecka, med tider, hämtning/lämning, platser, allergier mm...skickas ut till föräldrarna via mail EN vecka innan friidrottsskolan startar. Håll utkik!
Välkomna till vår friidrottsskola 2020!

Anmälan öppnar 1 mars.


Direkt efter skolavslutningen startar vår fantastiska friidrottsskola för barn i åldrarna 7-13 år (födda 2013-2007). Vi tränar måndag-fredag mellan kl 09.30-14.00, med möjlighet att komma lite tidigare och stanna lite längre på friidrottsfritids.


De aktuella veckorna är
v. 25 |  Mån 15 jun - Tors 18 jun  (4 dagar, ej Fre 19 jun midsommarafton) FULLT!
v. 26  | Mån 22 jun - Fre 26 jun FULLT!
v. 27  | Mån 29 jun - Fre 3 jul FULLT!

v. 28  |  Mån 6 juli - 10 juli EXTRAINSATT!!
v. 32  | Mån 3 aug - Fre 7 aug, få platser kvar!

v. 33  | Mån 10 aug - Fre 14 aug EXTRAINSATT!!


Tid & Plats 

Friidrottsskola kl 09.30-14.00, samling på Slottsskogsvallen där vi håller till samt i Friidrottens Hus vid dåligt väder.
Friidrottsfritids morgon och eftermiddag kl 08.30-09.30 samt 14.00-16.00. Vi äter frukost och tittar på Sommarlov i Friidrottens Hus och eftermiddagarna spenderar vi på Slottsskogsvallen och tar en mellanmålspaus.

Pris
Friidrottsskola 1500 kr/vecka (vecka 25 kostar 1200kr)
Vill man även vara med på Friidrottsfritids tillkommer en kostnad på 500 kr/vecka

Viktigt! Tänk på att Friidrottsskola och Friidrottsfritids ligger i två olika grupper i bokningen, så att ni inte missar anmälan. 

Viktigt också att ni anmäler i rätt åldersgrupp.


I priset ingår superrolig friidrottsträning med våra omtyckta äldre aktiva, varm lunch, t-shirts, gymbag, vattenflaska och lite annat smått och gott.


Anmälan görs genom att klicka på fliken här ovan. Välkomna i sommar!!

 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag