SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Växjöresan 2024!!
2023-11-16 15:47

Hejsan friidrottare födda 2012 och tidigare!

Nu äntligen kan vi sända ut inbjudan till vår årliga gemensamma tävlingsresa till Växjö som går av stapeln 19-21 januari 2024 i fantastiska Telekonsult arena där vi tävlar i Quality Hotel Games.

Vi har bokat upp bäddar dels på Rådmannen Hotell i Alvesta samt på Scandic i Växjö.

Vi tänker oss i så fall att våra yngre deltagare bor på Rådmannen eftersom vi där följer med den gemensamma bussen fram och tillbaka och inte avviker från gruppen. 
För våra äldre deltagare som kan ansvara att gå mellan hotell och arenan på egen hand bor på Scandic som har promenadavstånd till arenan.

Allt har ju tyvärr blivit dyrare, så även detta paket när vi summerar ihop vad allt kostar. Räkna med ett totalpris på 2000 kr och då ingår:

- Gemensam bussresa
- Två nätter på hotell
- Två frukost
- Två middagar
(Lunch köper själva i arenan)

I nuläget vill vi att ni gör en intresseanmälan så vi ser på ett ungefär hur många bäddar vi behöver boka/behålla.

Till tränare:
Vi går enligt Göteborgs Friidrottsförbund där vi räknar in 1 ledare på 5 aktiva. Gör gärna en intresseanmälan även för dig som tränare så vi ser att alla åldersklasser har tränarstöd. 

Anmäl senast:
Sista svarsdag för intresseanmälan är söndag den 26 november.

I början av december sänder vi ut för att göra en skarp anmälan och då vet vi mer exakt prislapp och då tar vi in en anmälningsavgift för tävlingsresan. Vi brukar kunna vänta tills i slutet av januari för slutbetalning vilket kan vara skönt efter alla kostsamma helger som stundar.

Till intresseanmälan: (klicka på rubrik Tävling)
Bokning - IFK Göteborg Friidrott - SportAdmin

 

Till hemsida för Quality Hotel Games:
Quality Hotel Games

 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer