SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Quality Hotel Games 17-19 jan 2020
2019-11-19 14:09
Tävlingssäsongen inomhus har dragit igång och vinterns höjdpunkt är ju vår gemensamma tävlingsresa till Quality Hotel Games (QHG) i Växjö 17-19 januari 2020. I år hälsar vi aktiva födda 2008 och tidigare välkomna att följa med. Vi tror på ett stort intresse och vi har bokat 105 bäddar för aktiva och ledare (90+15) på de tidigare årens suveräna hotell; Hotel Rådmannen i Alvesta.
 
Quality Hotel Games
QHG hålls i Telekonsult Arena i Växjö och är en av Sveriges största inomhustävlingar där också en hel del duktiga seniorer är med och tävlar. Det är en bra tävling vilket främjar aktiva i jakt på kvalplatser till SM/JSM/USM/GM.
 
Inbjudan och anmälan  Sista anm.dag är 7 januari enligt inbjudan (rekommenderad sista anm.dag 1 januari för grenar med ev. stora startfält)

Tidsprogram och resultat

 

Anmälningsgrupper och prioriteringsordning

Vid ev överbokning tillämpar vi prioriteringsordning:
1. SM/JSM/USM (2005 och äldre) 
2. GM (2006/2007) 
3. Att man som aktiv tidigare ha deltagit på en stor tävling sedan tidigare såsom Julklappsjakten och/eller Världsungdomsspelen.
 
Pris:
Aktiva: 1600 kr* 
Ledare: 250 kr*
 
När ni anmäler er på fliken i menyn betalar ni en anmälningsavgift på 200 kr som inte är återbetalningsbar. Slutfakturan på 1400 kr sänder vi efter årsskiftet.
 
Anmälan öppnar söndagen den 24 november och stänger 8 december.
 
Vad ingår:
- Två nätter i delat rum på Hotell Rådmannen
- Alla transporter, dit och hit och emellan.
- Frukost x 2, Middag x 2
- Tävlingsanmälan Quality Hotel Games
 
Vad ingår inte:
- Matsäck till bussresorna, 
- Lunch båda tävlingsdagarna
- Middag vid stopp på vägen hem
 
Ledare
Ledare från varje åldersgrupp finns med på resan så era barn kan vara trygga med att de får uppbackning och coachning på tävlingen och att det finns vuxen som de känner de kan prata med utanför arenan om det skulle behövas.
 
Info till ledare
Föreningen subventionerar stora delar av aktuella ledares kostnad, dock betalar man 250 kr själv för sin plats. Separat utskick till ledare när vi ser anmälningsläget. Antalet subventionerade ledare från respektive grupp avgörs av antalet anmälda aktiva från respektive träningsgrupp. Ledartätheten brukar vara en ledare på sex aktiva. 
 
Övrigt
QHG är en sanktionerad tävling och önskar man resa och bo i egen regi är man välkommen att göra det. Föreningen står för anmälningsavgifterna för åldern 2008 och äldre.
_______________________
 
*Det finns möjlighet att söka stöd från föreningens Stödfond, läs mer på vår hemsida: http://www.ifkgoteborgfriidrott.se/Infoomforeningen/Stodfonden/
_______________________
 
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kansli@ifkgoteborgfriidrott.com
 
Nu kör vi!!
 
IFK Göteborg Friidrott
 
 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer