SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Quality Hotel Games 21-23 januari 2022
2021-11-29 14:37
Tävlingssäsongen inomhus har dragit igång och vinterns höjdpunkt är ju vår gemensamma tävlingsresa till Quality Hotel Games (QHG) i Växjö 21-23 januari 2022. I år hälsar vi aktiva födda 2010 och tidigare välkomna att följa med. 
 
Quality Hotel Games
QHG hålls i Telekonsult Arena i Växjö och är en av Sveriges största inomhustävlingar där också en hel del duktiga seniorer är med och tävlar. Det är en bra tävling vilket främjar aktiva i jakt på kvalplatser till SM/JSM/USM/GM.
 
Inbjudan och anmälan  Sista anm.dag är 11 januari enligt inbjudan (rekommenderad sista anm.dag 7 januari för grenar med ev. stora startfält)

Tidsprogram och resultat

 

Anmälningsgrupper och prioriteringsordning

Vid ev överbokning tillämpar vi prioriteringsordning:
1. SM/JSM/USM (2007 och äldre) 
2. GM (2008/2009) 
3. Att man som aktiv tidigare ha deltagit på en stor tävling sedan tidigare såsom Julklappsjakten och/eller Världsungdomsspelen.
 
Pris:
Aktiva: x kr* 
Ledare: x kr*
 
När ni anmäler er på fliken i menyn betalar ni en anmälningsavgift på 200 kr som inte är återbetalningsbar. Beloppet dras av på slutfakturan på x kr sänder vi efter årsskiftet.
 
Anmälan öppnar söndagen den 24 november och stänger 8 december.
 
Vad ingår:
- Två nätter i delat rum på Hotell Rådmannen
- Alla transporter, dit och hit och emellan.
- Frukost x 2, Middag x 2
- Tävlingsanmälan Quality Hotel Games
 
Vad ingår inte:
- Matsäck till bussresorna, 
- Lunch båda tävlingsdagarna
- Middag vid stopp på vägen hem
 
Ledare
Ledare från varje åldersgrupp finns med på resan så era barn kan vara trygga med att de får uppbackning och coachning på tävlingen och att det finns vuxen som de känner de kan prata med utanför arenan om det skulle behövas.
 
Info till ledare
Föreningen subventionerar en ledare på sex aktiva, enligt samma princip som Göteborgs Friidrottsförbund gör vid gemensamma tävlingsresor.
 
Övrigt
QHG är en sanktionerad tävling och önskar man resa och bo i egen regi är man välkommen att göra det. Föreningen står för anmälningsavgifterna för åldern 2008 och äldre.
_______________________
 
*Det finns möjlighet att söka stöd från föreningens Stödfond, läs mer på vår hemsida: http://www.ifkgoteborgfriidrott.se/Infoomforeningen/Stodfonden/
_______________________
 
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kansli@ifkgoteborgfriidrott.se
 
Nu kör vi!!
 
IFK Göteborg Friidrott
 
 
 
 
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Sociala medier
Våra sponsorer
Funktionärsuppdrag