SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Friidrott

Quality Hotel Games 20-22 januari 2023
2022-11-07 14:33

Vi är väldigt glada att kunna planera verksamheten lite mer som vanligt efter ett par minst sagt märkliga år. Något som är av tradition i IFK är att vi arrangerar en klubbresa till Växjö där vi tävlar i Quality Hotel Games. Den 20-22 januari 2023 går tävlingen i den fantastiska Telekonsult Arena och vi bjuder in våra aktiva födda 2011 och tidigare.

Vi har bokat upp bäddar dels på Rådmannen Hotell i Alvesta, men denna gång även på Scandic i Växjö. Vi tror att vi blir ett stort deltagarantal och därav finns det troligtvis behov av att dela upp oss på två boenden. 
Vi tänker oss i så fall att våra yngre deltagare bor på Rådmannen eftersom vi där följer med den gemensamma bussen fram och tillbaka och inte avviker från gruppen. 
För våra äldre deltagare som kan ansvara att gå mellan hotell och arenan på egen hand lägger vi i så fall på Scandic. 

Tidigare år har denna resa kostat kring 1500 kr. Vi vet att allt har blivit dyrare. Så räkna med ett totalpris på 1700-1800 kr och då ingår:

- Gemensam bussresa
- Två nätter på hotell
- Två frukost
- Två middagar
(Lunch brukar vi köpa själva i arenan)

I nuläget vill vi att ni gör en intresseanmälan så vi ser på ett ungefär hur många bäddar vi behöver boka/behålla.

Sista svarsdag för intresseanmälan är 9 november.

I början av december sänder vi ut för att göra en skarp anmälan och då vet vi mer exakt prislapp och då tar vi in en anmälningsavgift för tävlingsresan. Vi brukar kunna vänta tills i slutet av januari för slutbetalning vilket kan vara skönt efter alla kostsamma helger som stundar.

Till intresseanmälan: (klicka på rubrik Tävling)
Bokning - IFK Göteborg Friidrott - SportAdmin

Till hemsida för Quality Hotel Games:
IFK Växjö Friidrott (myclub.se)

Hälsningar,
Kansliet

 
Visselblåsare
Stöd IFK Göteborg Friidrott
Våra arrangemang
Våra sponsorer